Igazi homokból készült ruhájában alig tudott mozogni a Met-gálán az énekesnő Tyla

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hétfő este megtartották az idei Met-gálát, a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum divattörténeti kiállításának éves celebpartiját, aminek témája ezúttal Az idő kertje elnevezést kapta. Az eseményen minden évben szinte alapkövetelmény valamilyen módon kirívó öltözetben megjelenni, ez 2024-ben a Tyla nevű, 22 éves dél-afrikai énekes és dalszerzőnek sikerült a leginkább, aki egy homokkal bevont Balmain-ruhát viselt, kiegészítőként pedig egy homokórát cipelt magával.

A Balmain kreatív igazgatója, Olive Rousteing a Vogue-nak azt mondta, hogy „az ötlet, hogy ruhadarabot fabrikáljunk valami olyan mulandó dologból, mint a homok, beindította a fantáziámat, és nem is lehetnék boldogabb a végeredménnyel”.

A ruhát kifejezetten az énekesnő testére szabták, egy organza anyagot szórtak be több különböző színű homokkal. A múzeum lépcsőjén helyet kapó vörös szőnyegen öt férfi segítette a mozgásban, ők cipelték az uszályát és emelték fel őt a lépcsőfokokon. Bevonulás megkérdezték tőle, vajon képes lesz-e leülni a szoborszerű kreálmányban, azt felelte:

Kit érdekel, mikor ennyire cukin nézek ki?

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue

The post Igazi homokból készült ruhájában alig tudott mozogni a Met-gálán az énekesnő Tyla first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!