Így búcsúznak a magyar előadók Azariah menedzserétől, Ferich Balázstól

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tegnap jelentette be a Supermanagement kiadó, hogy társalapítójuk, Ferich Balázs, hosszú betegséget követően 36 éves korában elhunyt. Tóth Gergő, a kiadó másik alapítója – és Ferich barátja – egy megható Facebook-posztban emlékezett meg arról, honnan indultak és meddig jutottak, és hogy mennyire hiányzik neki már most a férfi. Arról is beszélt, hogy bár volt közöttük mosolyszünet, amikor Balázs megkapta a diagnózisát, akkor kezdett el ismét rendeződni a kapcsolatuk.

A kiadó olyan előadókat képvisel, mint Azariah, a Wellhello, a Follow The Flow, Dzsúdló, az Anna and The Baries, vagy akár Desh.

Pásztor Anna zenekara az első között írt arról, mennyire megrázta őket a hír. 

Jajj, srácok… megrendülve állunk. Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, a családjára és rátok, Geri. Őszintén együttérzünk és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, a stáb nevében.

Az AWS gitárosa, Brucker Bence egy hosszabb, érzelmektől túlfűtött bejegyzéssel köszönt el tőle:

Balázs, örökké hálás leszek, hogy volt szerencsém veled együtt megtapasztalni a zenekarozás kezdeti nehézségeit, amikor a garázsotokban mentek még a próbák. Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem, és olyat is belém láttál, ami ott, akkor még talán nem is igazán volt meg bennem. Elkészítettük életünk első nagylemezét a Turn Of Mind-al, amire azóta is nagyon büszke vagyok, aztán együtt jártuk meg a Metalchamp középdöntőjét Bécsben, majd a döntőt Szlovéniában, elkészültek az első klipek és sorolhatnám még… mindezt 16-18 évesen… Aztán, bár a közös zenei utunk véget ért, folyamatosan figyelemmel kísértük egymás szakmai előremenetelét, számíthattunk a másikra, ha kellett. A folyamatos profi és maximalista hozzáállásod mindig irigyeltem és nagyon nagy hatással volt rám! Ha nem ismerlek, bizony nem lennék ott, ahol. Mindig emlékezni fogok rád!” – írta.

Jaj, Istenem! Nagyon sajnálom… Őszinte részvétem a családnak, Nektek!

 – fogalmazta meg Heatlie Dávid, Csepregi Éva fia.

Tóth Gabi pedig ezt írta: 

Őszinte részvétem, Gergő, sok erőt a családnak, mérhetetlen fájdalom…

Nem ők azonban az egyetlenek, folyamatosan újabb és újabb előadók részvétnyilvánításai jelennek meg a közösségi médiában: Antal Timi, Molnár Tamás, Czutor Zoli, Bródy János, a Carson Coma, Puskás-Dallos Peti és még sokan mások is kifejezték megrendültségüket. Az egész magyar zenei világ gyászba borult.

The post Így búcsúznak a magyar előadók Azariah menedzserétől, Ferich Balázstól first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!