Így él ma Palcsó Brigitta, a Magyar Televízió egykori bemondónője

3 hónapja ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Palcsó Brigitta neve nem ismeretlen fogalom a televíziózás történetében. 1989-ben kezdett a Magyar Televíziónál dolgozni, mint bemondónő, Kudlik Júlia, Endrei Judit vagy Aczél Anna nyomdokaiba lépve, ám nem sokáig élvezhette a szerepkörrel járó feladatokat. A bemondónők szinte egyik pillanatról a másikra tűntek el a tévé képernyőjéről. Aki tudott, műsorvezetői szerepben találta magát – mint például Palcsó Brigitta is – mások egészen új karrier után néztek.

Brigitta a Szerencsekerék egyik műsorvezetője lett, később a Főtér című országjáró magazinnal forrt össze a neve. De azért ne felejtsük el, hogy Az árak és energia gazdasági műsorban, az Egészség ABC-ben és a Kulturális ajánlóban is kipróbálhatta magát – megcsillogtatva sokszínűségét.

Később az Echo tévéhez igazolt, illetve a Life csatornán spirituális műsort is vezetett – utóbbi nagyon közel áll hozzá, podcastet is készített a témában ÉletVezetés címmel.

Az 59 éves műsorvezető életét már nem a képernyő teszi ki, felolvasóesteket tart, és a spiritualitásnak is nagyobb teret enged. Galériánkban azt is megnézheted, hogyan fest most Palcsó Brigitta!

The post Így él ma Palcsó Brigitta, a Magyar Televízió egykori bemondónője first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!