Ijesztő diagnózist kapott Várkonyi András

15 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Várkonyi Andrást kínzó fájdalmak gyötörték, pár hónapja még a kisebb mozdulatok is nehézséget jelentettek neki. Az ország Vili bácsiját az orvosok nem sok jóval kecsegtették. A 75 éves színész és a felesége kétségbeesett a megrázó diagnózis hallatán. Szinte az utolsó pillanatban egy ízületvédő gyógynövény-komplex segített neki leküzdeni a fájdalmat.

“A karom, az ujjaim… szóval voltak problémák. Egy szerencsés véletlen folytán az Oszvald Marika mesélt nekem egy gyógynövény-keverékről. Először szkeptikus voltam, (…) de aztán kipróbáltam, és először el sem hittem. Rendbe jött a karom, már fel tudom emelni. Tudok hajolgatni”mesélte a Tények Plusznak Várkonyi András, akinél a kínzó fájdalom ma már csak homályos emlék.

A Barátok közt egykori színésze azért is keresett megoldást, mert attól tartott, hogy a színpadi munkáiban is akadályozhatja a komoly problémája. Miután búcsút mondhatott a gyötrő fájdalmainak, kedves hobbijához, a kertészkedéshez is visszatérhetett. Azóta már minden kerti munkát ő maga végez el, a színházban pedig újra a legjobb formáját nyújthatja.

Gyógyulásával kapcsolatban számos üzenetet kap Várkonyi András, aki rendre megosztja felépülésének titkát. Állítja, a mozgás öröméről sosem szabad lemondani.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

The post Ijesztő diagnózist kapott Várkonyi András first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!