Ilyen a kapcsolat Ábel Anita vőlegénye és volt férje között

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bár már 5 éve elvált egymástól Ábel Anita és volt férje, Krisztiánnal ma is jó kapcsolatot ápolnak. Ennek legfőbb oka közös lányuk, Luca. A mára tinédzser lánynak Anita vőlegénye, Robert Favaro nem lett a pótapukája, sokkal inkább cinkostársai egymásnak. Mindez pedig annak köszönhető Anita szerint, hogy jelenlegi és volt párja leültek egymással a gyerek érdekében, hogy megbeszéljék, hogyan is fog kinézni a jövőben a mozaikcsalád élete. „Így Luca is látta, hogy nincs ellenségeskedés. Ráadásul a volt férjemnek is lett nem sokkal később egy új párja, fontos volt a jó kapcsolat. Szerintem mi nagyon intelligensen váltunk el – mondta el Ábel Anita Geszti Péter Adom a napom című műsorában. – A volt férjem nagyon jó ember, és csodálatos apa, és nagyon jóban vagyunk, a családunk része. Nem szűnt meg az emberi szeretetem iránta” – tette hozzá a tévés-színésznő.

Anita és volt férje 11 évig éltek együtt. És mint a tévés mesélte, annyi történt, hogy egyszerűen nem várták meg, hogy belépjen egy harmadik a kapcsolatukba, ezért ő volt az, aki kimondta: válni kellene. Úgy vélte, Krisztián ezt nem tette volna meg, legalábbis elképzelhető, hogy csak később. „Egyszerűen már nem volt meg az, ami egy férfit és egy nőt összetart. A házasságom vége nem akkor kezdődött, amikor kimondtuk a nemet, megelőzte jó pár év” – tette hozzá Anita, aki egyébként egyáltalán nem készült arra, hogy a válása után ilyen hamar új kapcsolatot fog kezdeni.

Ám Robertóval gyorsan történt közöttük minden, gyorsan össze is költöztek, ezért mindenképp szükség volt arra, hogy Lucával rendezzék a dolgokat. Anita ezt kicsit sürgette volna, ám Roberto felhívta a figyelmét, hogy a gyerekre nem lehet ráerőszakolni semmit, idő kell neki. „Akkor múlt el a görcsösség, amikor elengedtem a dolgokat. Azt mondtam neki, hogy az sem feltétlenül szükséges, hogy szeresse Robit, csak adjon neki egy esélyt” – vallotta be Anita, aki az olasz gasztroszakember mellett sokat puhult, elmondása szerint ma már kevésbé tervez agyon dolgokat.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

The post Ilyen a kapcsolat Ábel Anita vőlegénye és volt férje között first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!