Ilyen lesz a „feltámasztott” Nokia 3210

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Visszatér a legendás Nokia 3210, de az új verzió a nevén kívül sokban azért nem hasonlít az eredetire – írja a készülék szinte minden fontos részletét a hivatalos bemutató előtt kiszivárogtató WinFuture.

A portál információ szerint az új Nokia 3210 már valamikor idén májusban megjelenik, méghozzá 90 eurós áron, tehát a Nokia márkát birtokló HMD Global nagyjából 36 ezer forintnak megfelelő összeget fog kérni a „feltámasztott” mobilért.

WinFuture.de Emlékeztet az eredeti Nokia 3210-re?

A telefon képes csatlakozni a 4G hálózatokhoz, 2,4 hüvelykes IPS LCD kijelzővel szerelték fel, ami maximum 240 x 320 pixel megjelenítésére képes, a működésért pedig egy 1 GHz-es Unisoc T107 lapka felel. Emellé érkezik 64 megabájt RAM, de a készülék microSD kártyák fogadására is alkalmas, méghozzá 32 gigabájtos méretig.

Adott továbbá a Bluetooth 5.0, az aksi cserélhető és 1450 milliamperórás, a töltés pedig egy USB-C porton keresztül lehetséges.

A hátlapon helyet kapott egy 2 megapixeles kamera és egy vakuként funkcionáló LED, a telefonnal pedig nemcsak fotókat lehet majd lőni, de 720p felbontású videók rögzítése is lehetséges lesz. A két SIM-kártya kezelésére is képes mobiltelefon a kiszivárgott képek tanúsága szerint sárga, kék és fekete színekben lesz elérhető.

Kapcsolódó
Olcsó, otthon is javítható mobilokat hoz Magyarországra a HMD
A legolcsóbb készülék alig 50 ezer forint lesz.

The post Ilyen lesz a „feltámasztott” Nokia 3210 first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!