Íme a bizonyíték! Már fiatal lányként is gyönyörű hölgy volt Mikes Anna

4 hete ezelőtt 8bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem akármilyen felvétel bukkant elő a múltból Mikes Annáról, a Dancing with the Stars elképesztően tehetséges táncosáról. A videóban Krausz Gábor szerelmét szinte még tinilányként láthatjuk, a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt. 

Mikes Anna, Krausz Gábor vezető

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: TV2)

Gyönyörű tinédzser lány volt

A műsorba a felvételen még igencsak fiatal táncosnő azért kapott meghívást, mert társaival együtt mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

Ha megnézzük a felvételt kiderül, hogy Anna már ekkor is egy igazán komoly és összeszedett lány volt, aki a műsorban elárulta, hogy azon dolgozik, hogy minél többen megismerjék a versenytáncot.

 

Mindezek mellett egy kis betekintést is engedett a magánéletébe, elárulta ugyanis, hogy az egész családja igazi sportrajongó. 

Nem csoda, hogy Krausz Gábornak is megakadt rajta a szeme

Hónapokig mindenki azon izgult, hogy Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna vajon egymásba szerettek-e a Dancing with the Stars forgatásán. A páros körül a levegő hétről hétre jobban izzott, végül be is bizonyosodott a dolog: tényleg vonzódnak egymáshoz. 

„Nem akarunk túl sokat megosztani a kapcsolatunk részleteiről, de annyit elmondhatok, hogy egy tündérmesében érzem magam. A rajongók szeretete, amit kapunk, például amikor fényképet vagy autogramot kérnek, nagyon megható számunkra” – nyilatkozta korábban a kapcsolatukról a táncosnő. 

Via

The post Íme a bizonyíték! Már fiatal lányként is gyönyörű hölgy volt Mikes Anna first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!