Ismert tévéssel jött össze a Házasság első látásra Lacija, dúl köztük a szerelem

1 hét ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A való életben találta meg az igazit a Házasság első látásra Lacija (Brem Laci). Már az első randi előtt egymásba szerettek a Palikék világa egykori műsorvezetőjével, Konyári Edinkával. Eddig titkolt boldogságukat a Story magazinnal osztották meg elsőként.

Házasság első látásra Laci

A Házasság első látásra Lacija és Konyári Edinka között több mint 20 év után lángolt fel a szerelem – Forrás: Story magazin – címlap

Látásból már több mint 20 éve ismerték egymást, hiszen mindketten kecskemétiek. Ugyanazokra a szórakozóhelyekre jártak, és a baráti társaságuk is közös volt, az élet azonban elsodorta őket egymástól. Olyannyira, hogy az azóta Budapesten élő Edinka a TV2 párkereső reality-jének beharangozójában látta meg újra az immár 47 éves Lacit. 

Házasság első látásra Laci

Nem a párkereső műsorban találta meg a szerelmet a Házasság első látásra Lacija – Fotó: Sajtószoba

Én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott. (…) Utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől” – mesélte Edinka, aki most, 13 év elteltével ismét ráírt Lacira. “Mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn”.

Beszélgetéseiket aztán beszélgetések követték, majd egy 20 perces első csók után már tudták, “dolguk van egymással”. Kapcsolatuk pedig már ott tart, hogy a házasság és a közös gyerek sem tabutéma. Egyelőre maximum két napot töltenek külön egy héten, de – mint mondják – idővel kitalálják, hol legyen a bázis, hiszen Edinka a kisfiával Budapesten él, Lacinak pedig Kecskeméten van a családja.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

 

Kiemelt fotó: Sajtószoba

The post Ismert tévéssel jött össze a Házasság első látásra Lacija, dúl köztük a szerelem first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!