Istenes Bence: „Imádom a vidéki életstílust”

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A 2023-as évre mindig jó szívvel fog visszaemlékezni Istenes Bence, ugyanis tavaly költözött be a frissen felújított Balaton-felvidéki családi házukba, amellyel régi vágyát valósította meg.

Fontos tanulságok

„Imádom a vidéki életet, ez a stílus közel is áll hozzám, szeretek kertészkedni, friss levegőt szívni, kutyát sétáltatni a szabadban. Egyáltalán nem hiányzik a városi pezsgés, már csak azért sem, mert ettől sem szakadtam el teljesen. Az elmúlt másfél évtizedem meglehetősen hektikus volt, nem igazán volt egy konkrét bázis, ahol igazán hosszú távra tudtam volna berendezkedni. Örülök, hogy ez most végre megadatott számunkra, ráadásul egy meseszép környezetben – kezd bele. A tavalyi évben Bencét olyan kihívások elé állította élet, amik a gondolkodásmódját is alakították. – Jó néhány érdekes tanulsággal gazdagított ez az időszak, a legfontosabb talán az, hogy rossz dolgok elkerülhetetlenül történnek az életben. Ezeket el kell fogadni, és nem visszafele mutogatni, vagy túlgondolni az adott élethelyzetet. Alkalmazkodni kell a körülményekhez, ezután pedig ha elvonultak a viharfelhők tanulni kell belőle. Én pedig azt hiszem, tanultam a megpróbáltatásokból” – vallja be a műsorvezető.

Imád a szabadban lenni (Fotó: Archív)

Várja, hogy nagypapa legyen

Nem csak a nehéz­ségekhez való hozzáállása formálódott az évek során, a személyiségében is megfigyelhető néhány nagyobb változás. „Azt hiszem, sokat változtam az elmúlt években. Más ember vagyok, mint aki öt éve voltam. Például sokkal óvatosabban bánok a saját időmmel. Ez a legdrágább kincsünk, amivel rendelkezünk, ezért egyáltalán nem mindegy, mire fordítjuk. Nekem jelenleg a gyerekeim a legfontosabbak, ezért igyekszem mindent köréjük építeni. Egyébként semmi bajom a korommal vagy az idő múlásával. Alig várom már, hogy karosszékben ülő nagypapa legyek. De addig is igyekszem minden életszakaszból a lehető legtöbbet kihozni. Egészen egyszerűen a prioritások módosulnak kissé, ahogy az ember idősödik” – mutat rá bölcsen.

Csobot Adéllal sokat dolgoztak az új otthonukon (Fotó: Archív)

Barát vagy ellenség?

Ez pedig arra is választ ad, miért láthatjuk évről évre kevesebb produkcióban feltűnni. „Kiváltságos helyzet az enyém, hiszen megválogathatom, milyen műsorra vagy felkérésre mondok igent. A gyerekeimtől 5-6 hétre semmiképpen nem szakadnék el, ezért sem vállaltam külföldi forgatást már évek óta. Életem legszabadabb időszakában vagyok. Csak olyan műsorban szerepelek, amelyben szívvel-lélekkel hiszek. Őszintén szólva azok a formátumok valamivel közelebb állnak hozzám, ahol a humor és a jókedv dominál, mint azok, amelyekben drámai helyzetek és óriási feszültség van. Ezek is izgalmasak, de ezekbe kevésbé tudom beletenni a személyiségem – taglalja a tévés. Az ősszel induló Fort Boyard – Az erőd című kalandjátékban sem lesz majd hiány szórakoztató és humoros pillanatokból, ahol Bence műsorvezetőként tör majd borsot a hírességek orra alá. – Az is feladataim közé tartozik majd, hogy kissé cinkeljem a versenybe szálló sztárokat. Válogatott módszerekkel készülök, főleg azokkal leszek ’aljas’, akiket személyesen is ismerek, és szeretek. ­Például Fluor Tomival vagy Járai Mátéval” – zárja gondolatait ­nevetve.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

The post Istenes Bence: „Imádom a vidéki életstílust” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!