Jákob Zoli besokallt, üzent a csalóknak

2 napja ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kiborult Jákob Zoli. Nem tűri tovább, hogy álprofilokat hoznak létre a nevében. Ráadásul most először próbálták a csalók súlyos összegekkel lehúzni a milliárdos üzletembert. “Először rám írtak egyen-ketten, hogy <<Zoli, nyertem! Örülsz nekem?>>, és akkor így néztem, hogy mit nyertem, mivel én nem hirdettem semmilyen nyereményjátékot. És most innen is azt üzenem mindenkinek, hogy ne dőljön be ezeknek! Én nem hirdetek nyereményjátékot. Én személyesen odamegyek és odaadom” mondta el a Tények Pluszban.

Az egykori Nagy Ő ugyanis rengeteget jótékonykodik, nem először lepett meg rászoruló családokat, de egy-egy követőjét is rendszeresen megajándékozza hol laptoppal, hol játékkonzollal vagy telefonnal. Éppen ezért válhatott tökéletes célponttá.

Régebben is előfordult, hogy visszaéltek a nevemmel, de most, hogy azt látják, hogy ajándékot osztogatok az utcán, jótékonykodok, rászorulóknak adott sok mindent, meg aki nem szorult rá, azoknak is adok, pusztán az öröm kedvéért. Ezért vannak olyan csalók, akik kitalálták, hogy az én képeim mögé bújva osztogatást játszanak és nyereményjátékot hirdetnek” – panaszolta Magyarország 39. leggazdagabb embere.

A kamu Jákob Zoli regisztrálást, adatokat és pénzt próbál kicsalni a gyanútlan áldozatokból.

“A gátlástalanságnak vannak különböző fokozatai, ez már majdnem kiveri a legfelső szintet, hogy jóhiszemű embereket, kedves embereket, sőt szegény embereket is – bebújva valaki más arca mögé – így átverni, ahhoz nem tudom, hogy lelkiismeret kell-e, de hiszek abban, hogy a karma majd ezt visszaadja nekik ” – üzente a csalóknak a kamerán keresztül a milliárdos.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

The post Jákob Zoli besokallt, üzent a csalóknak first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!