Janklovics Péternek évekig nem mondták el a szülei, hogy elváltak

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Janklovics Péter volt Kadarkai Endre vendége a Szavakon túl című műsorban. A beszélgetés során a humorista családjáról, szülei válásáról is beszélt – bár utóbbiról csak évek múltán szerzett tudomást.

Három-négy éves voltam, amikor a szüleim elváltak, de a mi esetünkben egy nagyon furcsa helyzet állt elő, ugyanis meg akartak kímélni attól, hogy ők elválnak, ezért sok éven keresztül nem mondták el nekem. Hat-hét-nyolc éven keresztül mind a ketten azt mondták, hogy apukám vidéken dolgozik. Persze fura volt, hogy oké, vidéken dolgozik, de miért nem alszik soha itthon? Nyilván én ezt el akartam hinni nekik, mert ők a szüleim

idézi a Blikk Janklovicsot, aki végül egy elcsípett telefonbeszélgetésből jött rá az igazságra.

„Anyám telefonon beszélt egy hivatalos szervvel, valamit reklamált, és megütötte a fülemet a szomszéd szobában, hogy azt mondja: igen, a volt férjemmel ez és ez volt. A hallottak után kérdőre vontam, mire azt felelte: »nem akartuk neked mondani, hogy ne sérülj«… Szerintem ettől sérültem nagyobbat” – fogalmazott a színész.

Janklovics Péter mostanra feldolgozta a hazugságot, de mint mondta, valahol legbelül végig tudta az igazságot.

Nyilván egy gyerek nem hülye, nem hittem el nekik azt, amit mondtak, csak el akartam hinni. Tehát azt hiszem, valahol én ezt azért sejtettem.

Elmondása szerint édesapja időközben új családot is alapított, amiről gyerekként szintén nem tudott, pedig minden reggel találkoztak iskolába menet. „Tíz-tizenegy éves lehettem, amikor először elmentem hozzájuk, és az egy merőben új helyzet volt. Arra azért tényleg egy nagyobb traumaként tekintek. Ott sok minden borult. Volt bennem harag, meg azt éreztem, hogy átvertek” – árulta el Janklovics.

The post Janklovics Péternek évekig nem mondták el a szülei, hogy elváltak first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!