Jennifer Anistonnak még a kedvenc salátája is dögös

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jennifer Aniston 55 évesen is ragyog, kamaszlányos báját egy világ csodálja. A közönséget jó ideje izgatja, hogyan étkezik, mit edz és úgy egyáltalán: hogyan él a színésznő, mi Jennifer Aniston titka? Bár egyértelműen voltak plasztikai beavatkozásai, nagyon ritka, hogy valaki ilyen jó érzékkel egyensúlyozzon a természetesség határán.

Az érdeklődés tehát nem csitul a komika körül, ezért is taroltak a közösségi médiában milliós nézettséggel azok a receptvideók, amelyek Jennifer Aniston kedvenc salátájáról szóltak. Miután 2022 táján lelkesen készítették a rajongók a csicseriborsós salátát, a színésznő jelezte, hogy téves a recept. „Sajnálom, ha ezzel most mindenkinek csalódást okozok, de ez nem az én salátám. Finomnak tűnik, de ez nem az a saláta, amit a Jóbarátok című sorozat ideje alatt ettem”nyilatkozta. A pletykák szerint ugyanis a kultikus sorozat forgatásainak szünetében ezt a salátát ette az izmos és karcsú színésznő, akitől sokan szívesen ellesnék az étrendjét.

Jennifer Aniston 2024 januárjában a Critics Choice Awards Gáláján

Jennifer Aniston 2024 januárjában a Critics Choice Awards Gáláján / Fotó: Lionel, Hahn Getty Images

A tévesen felkapott saláta vegetáriánus: az alapja bulgur, fetasajt és csicseriborsó. Pisztácia, menta, petrezselyem ízesíti, ezért inkább egy közel-keleti salátának tűnik, némi balkáni beütéssel. A közösségi médiában felkapott recept láthatóan szuperegészséges, de nem sok köze van a színésznő által a forgatási szünetekben lelkesen fogyasztott amerikai verzióhoz.

Jennifer Aniston valódi kedvenc salátájának hozzávalói:

– csíkokra vágott jégsaláta
– feldarabolt friss paradicsom
– csicseriborsó
– sült szalonnacsíkok pulykából
– főtt csirkemell
– olasz pecorino sajt
– vinaigrette öntet.

Néhány kommentár:

– A Garbanzo beans a chickpeas kevésbé ismert angol neve, magyarul csicseriborsó.
– A csicseriborsóhoz Jennifer Aniston hozzáteszi, hogy nem tesz bele túl sokat, nem tesz jót a gyomrának.
– Amerikában az egészségtudatosan étkezők körében a bacon, avagy a húsos szalonnacsíkok alapanyaga gyakorta a pulyka. Jennifer Aniston salátájába is füstölt, pácolt, formázott pulykaszalonna kerül.
– Az olasz öntetnek nevezett kísérő a salátaöntetek az egyik klasszikusa, a finoman savanykás, könnyed vinaigrette.

Mutatjuk videón is, a színésznő kommentárjával!

@allure

Brb– making JenniferAniston’s signature salad for lunch 🤤 With iceberg lettuce and a dash of pecorino cheese, our December Cover Star set the record straight about one of her favorite meals at the #linkinbio 🥗 #saladrecipe #saladtok #jenniferanistonsalad

♬ original sound – Allure

The post Jennifer Anistonnak még a kedvenc salátája is dögös first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!