Joób Márton az X-Faktorban tűnt fel szombat este

1 óra ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az X-Faktor szombat esti adásában tűnt fel Joób Márton szegedi többszörös világbajnok magyar síkvízi (gyorsasági) kenus, hamarosan leköszönő önkormányzati képviselő, egyben 11 gyermekes családapa. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy a közismert szegedi dalra fakadt a Majka – Tóth Andi – Valkusz Milán – Gáspár Laci nevekkel fémjelzett zsűri előtt, szólunk:

ezúttal csupán a gardedám szerepét töltötte be, 17 éves fiát, Nagy Martin Márkot kísérte el, a család minden tagjával közösen.

Az akusztikus gitárral a kezében bemutatkozó Martint viszonylag keveset mutatták az RTL Klub ma esti műsorában, de annyi rögtön kiderült róla,

  • hogy a srác klasszul énekel,
  • és az is, hogy a zsűri a produkciót követően azon nyomban tovább juttatta a műsor tábor szakaszába.

Az előadás után a Joób Család bevonult a stúdióba, ahol villámgyorsan a mentorok kedvenceivé váltak, az énekes Tóth Andi például azt találgatta, hogyan nézhet ki, amikor mind a tizenhárman asztalhoz ülnek vacsorázni.

A szombati esti válogatóban egy másik Csongrád-Csanád vármegyei jelentkező is feltűnt, egy 57 éves, hódmezővásárhelyi férfi képében, aki furcsa módon éneklés helyett meditálással próbálta meggyőzni a zsűrit (meg persze, kinyitogatni a csakráikat). Neki nem jött össze a továbbjutás:

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!