„Jössz le a pályáról, az orrod elé tolják a mikrofont és mondasz meggondolatlan dolgokat”

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Erdély Csanád szerint sikeresen lezárta a magyar jégkorong-válogatott a Galló Vilmos nyilatkozatából fakadó konfliktust.

A hokis szerdán a Románia ellen elszenvedett vereséget követően bohócnak nevezte Don MacAdam szövetségi kapitányt, amiért bocsánatot kért, de értelemszerűen nagy felháborodást okozott. Erdély a Sport TV-nek adott nyilatkozatot, ahol egy kicsit megpróbált kontextust adni a történteknek.

„Kulisszatitkokat nem szeretnék elmondani, én a Vilit gyerekkorom óta ismerem, egy korosztály vagyunk, úgy ismertem meg, hogy egy nagyon emocionális, és mindent a csapatért beáldozó játékos. Nagyon szeret együtt pulzálni a meccsel, és már láttuk sokszor, hogyan tud küzdeni, az példaértékű. Ebből kifolyólag, hogy ez fájó vereség volt, gyors felindulásból, és nagyon meggondolatlanul cselekedett utána az interjú során. Amit nyilatkozott, az nyilvánvalóan nem elfogadható.

A Vilit azért kell megérteni, mert ezek olyan dolgok, amiket hirtelen mond az ember, és érteni kell, hogy akkor jössz le a pályáról, és ugyanúgy, mint az úszóknál, azonnal az orrod elé tolják a mikrofont, és mondasz meggondolatlan dolgokat.

A Vili emiatt bocsánatot is kért a közösségi oldalakon. Ezután pedig a csapat és a stáb részéről megbeszéltük a dolgot”

– mondta a csapatkapitány.

Erdély Csanád azt is kiemelte, hogy szerencséjük volt, mert pont pihenő napja volt a válogatottnak, amelyet kihasználtak arra, hogy rendezzék a konfliktust.

„Ez tegnap este folyamán megtörténtek. Minden olyan dolgot és konfliktust lezártunk a csapat és a stáb részéről, amit szerettünk volna. Őszintébb lett a kommunikáció és sokkal egységesebbé vált ez a csapat, mint volt előtte. A Vili is tudja, hogy mit csinált, mi is tudjuk, mindenki látta. Nyilván erről szóltak a cikkek, nem arról, hogy kikaptunk Romániától.”

A hokis szerint még jókor jött a pofon, mert feltüzelheti a csapatot a következő két mérkőzésre, az Olaszország és a Szlovénia elleni találkozókra.

Kapcsolódó
„A problémákat az öltözőben kellett volna rendbe tennünk” – Galló Vilmos bocsánatot kért a kapitánytól, amiért lebohócozta
Galló Vilmos, a magyar jégkorong-válogatott játékosa csütörtökön a Facebook-oldalán jelentetett meg egy közleményt, amiben bocsánatot kért Don MacAdamtől.

The post „Jössz le a pályáról, az orrod elé tolják a mikrofont és mondasz meggondolatlan dolgokat” first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!