Józsi gazda: „A családom nem díjazta, hogy újra szerepelni fogok a tévében”

13 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Visszatér az RTL képernyőjére a népszerű társkereső reality, a Házasodna a gazda, és visszatér Pető József (Józsi gazda) is, aki az előző évadban elkövetett néhány hibát, ám most szeretné azokat jóvátenni. „Nagyon izgultam, hogy milyen lesz ismét a műsorban forgatni. Mert úgy voltam vele, hogy ha olyanok a hölgyek, akik valóban illeszkednek az életembe, akikkel jól kijövök, akkor pompás lesz minden. Ugyanakkor attól meg tartottam, hogy mi van, ha mégsem ilyen szerencsésen alakul a helyzet. Nem akartam savanyú pofával végigcsinálni a műsor”vallotta be a Story magazinnak.

 Sajtóklub

Józsi gazdának az idei évadban a műsorvezető, Nádai Anikó választott helyette asszonyjelölteket – Fotó: Sajtóklub

Józsi gazda azonban nem csak a saját örömére akar szerepelni a Házasodna a gazdában. „Szeretnék a műsorban sok-sok embernek örömet szerezni. (…) Ezért is aggódtam, nehogy csalódást okozzak. Oda kellett figyelnem, hogy ne kövessem el azokat a hibákat, mint legutóbb. Szóval ezért azt mondtam magamnak: Józsi, ezúttal cenzúráznod kellett magadat! Igen, tudtam, hogy vigyáznom kell az elszólásokkal, ugyanakkor azt sem szerettem volna, hogy a viccek kimaradjanak” – mesélte az 55 éves, felsőlajosi szamócatermesztő, aki már megszerette a kamerákat.

Az elmúlt évad nemcsak Józsiban, de a rokonaiban is mély nyomokat hagyott. A családja egyáltalán nem is lelkesedett az ötletért, hogy újra a reality-ben próbáljon magának társra találni. „Hát finoman szólva, nem díjazták, hogy újra szerepelni fogok a tévében” – vallotta be a gazda, aki hisz abban, hogy idén több szerencséje lesz.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Józsi gazda

The post Józsi gazda: „A családom nem díjazta, hogy újra szerepelni fogok a tévében” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!