Kádba nyomta a fejét, majd fojtogatta és hasba rugdosta a terhes feleségét egy férfi

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Fojtogatta, hasba rugdosta és megöléssel fenyegette a 10 hetes terhes feleségét egy férfi Szolnokon. A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos egészségromlást eredményező testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elé a 28 éves férfit..

Lánczi Rajmund, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi tavaly januárban ittasan összeszólalkozott a terhes feleségével a közös lakásukban. A veszekedés során belenyomta a nő fejét az elkészített fürdővízbe, majd nekilökte a fürdőszoba szekrénynek, és két kézzel rálökte a WC-re.

Ezt követően a férfi két kézzel megragadta felesége nyakát és fojtogatni kezdte a nőt, miközben azzal fenyegette meg, hogy megöli. Az asszony bántalmazásának a jelen lévő ismerősük vetett véget. Nem sokkal később azonban a férfi újra összeszólalkozott nejével, aki ekkor már az ágyon feküdt.

Két kézzel megint megragadta a sértett nyakát, és azzal fenyegette, hogy megöli. Ismerősük megint megpróbálta lefogni a férfit, de a férj kiszabadult a fogásból, és ököllel többször is combon vágta a nőt. A feleség ekkor közölte, hogy hívja a rendőröket, de erre a férj megfenyegette, hogy ha ezt megteszi, akkor megöli őt. Amíg az ismerősük lefogta a férfit, addig a nő kihívta a rendőröket. 

Az ügyész tájékoztatása szerint a vádlott ezt követően ismét kiszabadult a szorításból, és a földre rántotta feleségét, majd kétszer is hasba rúgta a terhes feleségét, amikor az felállt. És tette ezt úgy, hogy tisztában volt azzal, hogy a neje gyermeket vár. A megvert nő nyolc napon beül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az fizikai bántalmazás és a pszichés trauma elvetélést is okozhatott volna, így súlyos egészségromlást eredményező testi sértés bekövetkezésének reális esélye fennállt. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést kért az elkövetőre.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

The post Kádba nyomta a fejét, majd fojtogatta és hasba rugdosta a terhes feleségét egy férfi first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!