Kamarás Iván meghatóan mesélt családi örökségéről

1 hét ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Adom a napom 3. évadának 4. vendége Kamarás Iván volt. A színész egyből belecsapott a lecsóba, hiszen alig indult el a nap, máris a dolgok mélyére ásott. Megmutatta a stábnak, hol lakott édesapja, és melyik étteremben járt vele. Elmesélte, sosem érdekelte az iskola, az órarendet pedig pláne figyelmen kívül hagyta, hiszen ő már akkor álmodozó típus volt. 

Kamarás Iván

Fotó: Trenka Attila

A műsor házigazdája, Geszti Péter úgy jellemezte a színészt, hogy ő egy igazi nagyvad, akiért a 90-es években valósággal döglöttek a nők, mégis több volt ügyeletes szívtiprónál. 

Az adás több pontján visszatért a múltba. Elmesélte az a sok ékszer, amikről nem is gondoltuk, hogy ilyen nagy jelentőséggel bírnak, nem akárkiktől kapta. „Ez az örökséggyűrűm, nagyon szép kis dolog, családiörökség” – kezdte, majd karkötőire mutatott, amikről elárulta, 16 éves kora óta odavan értük. Végül még mélyebbre ásott.

Ez a nagyanyám lánca volt, ez a kis aranylánc, és az ő öröksége. Ezt pedig kaptam. Halálfej, ami a mulandóságra emlékeztet bennünket, és arra, hogy csak egy életünk van. 

The post Kamarás Iván meghatóan mesélt családi örökségéről first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!