Kapca x Rézhárs: A szegedi étterem, ami több mint gasztronómiai élmény!

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Fedezd fel Szeged legújabb kulináris kincsét, a Kapca x Rézhárs Bisztrót! Itt az ételek nem csupán ínyencségek, hanem fenntarthatósági eszméket is tükröznek. Máté és csapata hogyan teremt tökéletes harmóniát a kikapcsolódás és a tudatosság között? Megnéztük…

Nemrégiben már behatóan foglalkoztunk a Kapca x Rézhárs Bisztróval, Szeged egyik kulináris gyöngyszemével, amely többet ígér egy sima étkezésnél. Akkor bemutattuk, hogyan ötvözi ez a hely a gasztronómia és a pihenés élményét, ahol minden falat a fenntarthatóság jegyében készül, és ahol a vendégek teljes mértékben kikapcsolódhatnak. Az étterem alapítója, Balla Máté elmagyarázta, hogyan fonódik össze a kiváló ételek és italok világa a fenntartható gasztronómiával, ezzel teremtve egy igazi menedéket a hétköznapi rohanás elől. 

Tehát azt már tudjuk, hogy a Kapca x Rézhárs konyhája a fenntarthatóság jegyében működik, ahol a szezonális alapanyagok és a környezettudatosság az ételkészítés alapjait jelentik. Azt pedig mi is tapasztaltuk, hogy a helyi termelőktől származó friss alapanyagok garantálják, hogy minden tányér csak a legjobbat nyújtsa, miközben csökkentik ökológiai lábnyomukat. Ez a gondolatiság nagyon szimpatikus volt nekünk is: a bisztró étlapja rendszeresen megújul, így mindig a szezon legfinomabb ajánlatait kóstolhatod meg.

Amellett, hogy a Kapca x Rézhárs a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, a bisztró atmoszférája is magával ragadó. A természetközeli belső tér, a meleg fogadtatás és a személyre szabott kiszolgálás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek kikapcsolódjanak és élvezzék az étkezést. A Szeged365 Family tagjaként itt nem csak egy ebéd, vagy vacsora részesei lehetünk, hanem egy különleges közösség tagjai is egyben.

Ezen felül, a bisztró egyik érdekessége, hogy a fenntarthatóság nem csak az ételekben, hanem az italokban is megjelenik. Az itallap szintén szezonális, így a frissítő koktéloktól kezdve a saját készítésű szörpökig mindent a lehető legzöldebb módon szolgálnak fel. Ez a szemlélet nem csak a környezetre van pozitív hatással, hanem az italok ízvilágát is kiemeli, így egy igazán egyedi gasztronómiai élményben lehet részed.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!