Karácsony Gergely után Vitézy Dávidból is tetoválás lett – fotó

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pár napja magára tetováltatta Karácsony Gergelyt egy 18 éves lány. Most pedig a főpolgármester-tetkó alkotója a saját bokájára varrt fel egy Vitézy Dávid-portrét – számolt be a Blikk. A portrétetoválással foglalkozó Kristófnak nem sok ideje volt a munkára, még vérző lábbal állt a volt főpolgármester-jelölt elé, hogy megmutassa neki a róla készült tetkót.

A tetoválóművész – aki mióta elkészítette a Karácsony Gergely-portrét, az internet sztárja lett – kiszúrta a szalonjával szemközti pubban Vitézy Dávidot, és egyből jött az ötlet. “Úgy voltunk vele, mekkora poén lenne a Karácsony tetoválás után egy Vitézyt csinálni. Átszaladtunk és egy tíz perc alatt feltetováltam a lábamra a portrét” – mesélte a lapnak Kristóf, aki azért sietett az elkészítésével, hogy még meg tudja mutatni Vitézynek, amíg a pubban van. Elmondása szerint a volt főpolgármester-jelölt meglepődött és nevetett, amikor meglátta az őt ábrázoló tetkót.

Vitézy a Blikknek is reagált az élményre. “Meglehetősen megilletődtem, egyből elkezdett mindenki fotózni és videózni körülöttünk” – nyilatkozta, hozzátéve: szerinte jól sikerült a tetoválás.

Kristóf amúgy most egy időre leáll a politikusi portrék tetoválásával, mert nyaralni megy.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Karácsony Gergely után Vitézy Dávidból is tetoválás lett – fotó first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!