Karácsony távozó kabinetfőnöke: Az elmúlt években voltak olyan kanyarok, amikben néha én is beleszédültem

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Karácsony Gergely kabinetfőnöke, Balogh Samu pénteken bejelentette, távozik a pozíciójából, a jövőben ebben a formában nem kíván a Városházán dolgozni. És bár az Index korábban a maga információi alapján arról írt, hogy Baloghot a főpolgármester rúgta ki, az érintett már pénteken kijelentette, hogy önként távozik a posztjáról. Ennek okairól egy Facebook-posztban később azt írta:

Egy kabinetfőnök akkor tud motiváltan dolgozni, ha maradéktalanul tud azonosulni a vezetés döntéseivel. Márpedig az elmúlt években voltak olyan kanyarok, amikben néha én is beleszédültem.

Hogy pontosan milyen kanyarokra gondolt, kinek a részéről, arra nem tért ki a bejegyzésben, arra viszont igen, hogy utódját, Szentirmai Juditot remek embernek ismeri, sok sikert kíván neki. Karácsony Gergelynek pedig sok erőt kívánt az előtte álló feladatokhoz. Posztjában azt is említi, hogy a döntését hónapokkal ezelőtt közölte a főpolgármesterrel.

The post Karácsony távozó kabinetfőnöke: Az elmúlt években voltak olyan kanyarok, amikben néha én is beleszédültem first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!