Károly király a nyakkendőjével üzente meg, hogy van most

2 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rákkezelése óta először jelent meg hivatalosan III. Károly, aki erre az alkalomra nem akármilyen kiegészítőt választott. A vidám, rózsaszín alapon dinómintás nyakkendőnek ugyanis üzenete van, amit nagyjából úgy lehetne kifejezni, hogy minden rendben van. Bár a brit királyi család nehéz időszakot él meg, hiszen miután kiderült az uralkodó rákbetegsége, nem sokkal később Katalin műtétére, majd szintén rákbetegségére is fényt derült, mindez pedig nagy terhet ró a palotára. Ugyanakkor az alkalmazottak tudják, ha Károly a dinós nyakkendőt kéri, azt jelenti, nagyon is jó hangulatban van. A dinoszaurusz nyakkendő legalább 2023 januárja óta van a király szekrényében, a norfolki Sandringham-birtok közelében lévő templomban viselte először.

III. Károly nyakkendője, amin kis dinóminták vannak, azt üzeni, az uralkodó jól érzi magát a bőrében (Fotó: Getty Images)

A kiegészítő azonnal felkeltette a királyi megfigyelők figyelmét, mivel az uralkodó jellemzően a visszafogottabb mintákat választja – jegyzi meg a People magazin, hozzátéve, hogy ezt a nyakkendőt viselte most, április 30-án is, amikor Kamilla királynéval meglátogatta a londoni University College Hospital Macmillan Rákközpontját. Az uralkodó elegánsan érkezett egy tengerészkék, fehér hajszálcsíkos öltönyben. A Daily Mail szerint a nyakkendő feltehetően Lajos herceg karácsonyi ajándéka, Robert Hardman királyi életrajzíró pedig azt elemezte, hogy egy királyi szimbólumhoz is kapcsolódhat. „A rózsaszín alapon kék dinoszauruszmintával ellátott selyem nyakkendő a hivatalos ’Charles III Rex’ feliratra utaló pimasz játék. A személyzet tudja, hogy amikor ’C-Rex’ a ’T-Rex’ nyakkendőjét viseli, valószínűleg jól érzi magát a bőrében” – vélekedett Hardman. A jó hangulatra az is ráerősített, hogy a palota is megosztotta azt a posztot, amit a londoni Természettudományi Múzeum írt: „Rex – kiváló választás!” – írták kis szójátékkal május 1-jén dinoszauruszos emojikkal.

Rex-cellent choice! 🦖🦕 https://t.co/kMZZwcQrzF

— The Royal Family (@RoyalFamily) May 1, 2024

Kiemelt kép: Getty Images

The post Károly király a nyakkendőjével üzente meg, hogy van most first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!