Kate Moss lánya mindenkit elkápráztatott a kifutón

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kate Moss lánya, a 22 éves Lila Moss legendás édesanyja nyomdokaiba lépett: a Coperni divatbemutatón debütált a párizsi divathéten, amelyet a Disneyland Paris területén, a Hamupipőke kastély előtt rendeztek meg. Lila egy lenyűgöző, sárga, testhez simuló, hálós hatású ruhát viselt, amely kiemelte tökéletes alakját. A bemutatón fekete magas sarkú szandálban vonult végig a kifutón, az összhatást pedig egyszerű fülbevalók és látványos smink tették teljessé.

 Lyvans Boolaky/Getty Images

Fotó: Lyvans Boolaky/Getty Images

A show során számos híresség is felbukkant, köztük Kylie Jenner és Irina Shayk is. Lila Moss számára pedig a bemutató már csak azért is különleges pillanat volt, mert nem sokkal korábban ünnepelte 22. születésnapját Párizsban, ahol édesanyja, Kate Moss, valamint nagynénje, Lottie Moss is jelen voltak​.

Az esemény egyébként nemcsak a kollekció darabjairól, hanem a Disney és a Coperni együttműködéséről is szólt, mivel a ruhák egy része Disney-ihlette elemeket tartalmazott. Az egyedülálló bemutató különlegessége az volt, hogy egy mesebeli világban keveredett a modern nőiesség és a divatvilág varázslata​. Ezért is kapott nagy hangsúlyt a helyszínválasztás is.

The post Kate Moss lánya mindenkit elkápráztatott a kifutón first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!