Késsel támadt, életveszélyesen megfenyegette – Sztárok, akiket nem kíméltek a rajongóik

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Régóta zaklatta már Zimány Lindát egy férfi, aki többször életveszélyesen megfenyegette a modellt üzenetben. Mint kiderült, nemcsak a sztárjogásznak írt, hanem több rendvédelmi szervnek, méghozzá olyanokat, hogy több ember meg fog ölni.

 TV2

Fotó: TV2

„Olyanokat írt, hogy felveszi videóra, amikor eltöri a csontjaimat, hogy mindenki lássa, miként sikítok, és hullazsákba tesz. Martin királynak hívta magát, és azt írta, hogy ő az igazságosztó, aki minden celebet helyre tesz, mert nekik sírban van a helyük. Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták a férfit, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit” – árulta el a 24.hu-nak Zimány Linda. 

A BRFK Bűnügyi Főosztálya terrorcselekmény elkövetésével, fenyegetés bűntett és zaklatás vétségével gyanúsította meg a Németországban elfogott férfit. Sajnos nem csak Zimány Lindának vannak őrült rajongói, több olyan ismert ember is vallott korábban arról, hogy sokszor túlzásba esik egy-egy követőjük.

Osváth Zsolt

 RTL

Fotó: RTL

Az influenszert tavaly perelte be egy nő, aki szerint Zsolti éttermének logója és témája megegyezik egy már korábban nyitott vendéglátóhelyével. A már két éttermet üzemeltető celebet külön elkeseríti, hogy a felperes egy rajongója, aki egyébként minden egyes rendezvényen részt vesz, amelyen ő is ott van. Osváth Zsolt elsőfokon vesztett a perben, étterme és annak közösségi oldala átnevezése mellett minden receptúrájuk kiadására, a beszállítóik adatainak közlésére kötelezték.

Gálvölgyi János

A színész a Szavakon túl egyik adásában idézte fel, hogy rajongójával ellentétben neki nem volt kedve és ideje a bájcsevejre, amit egyébként teljesen normálisan közölt a férfivel, aki nem fogadta túl jól a „visszautasítást”.

 Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

„A Lukács uszodából jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, »Drága művész úr, ma-
ga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának«, és közben mentünk” – emlékezett vissza Gálvölgyi János, aki nem volt partner a beszélgetésben, amin eléggé felhúzta magát a férfi. 

„Mire kiértünk a Frankel Leó útra, zengett az utca, hogy »te rohadt, büdös, nagyképű«” – idézte fel a színész a történteket.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies énekesnőjének szó szerint veszélyben volt az élete: késsel támadt rá egy rajongója az egyik koncertjén, de szerencsére időben sikerült leszerelni a férfit. P. József hosszú ideje próbálta meghódítani Pásztor Annát, 196 oldalnyi levelet írt neki, ám mivel – érthető módon – az énekesnő soha nem válaszolt, egyre frusztráltabbá vált a férfi, aki egy idő után már a zenekar tagjait, valamint Annát és a családját is életveszélyesen megfenyegette. A zenekar Budapest parkos koncertjén a biztonsági őrök lekapcsolták, majd rendőrség azonnali előzetes letartóztatásba helyezte.

Emberölés előkészületének vádjával tárgyalták az ügyét. Ez idő alatt P. József öngyilkosságot kísérelt meg a zárkájában, majd másnap a kórházban elhunyt. 

Kertész Zsuzsa

Az egyik legnépszerűbb bemondónő volt, így nem csoda, hogy a nézői között rengeteg rajongója volt. A legtöbben ajándékokkal, levelekkel halmozták el, azonban akadt egy őrült rajongó, aki késsel támadt rá. 

„Az MTV Szabadság téri épülete előtt történt az eset. Éjjel 2-kor, műsorzárás után utolsóként mentem ki az épületből. Az őrség visszavonult, oltották a lámpákat. Ahogy szálltam volna be az autómba, a bokrokból egyszer csak előlépett valaki, majd rám sziszegett: »Azonnal nyisd ki a jobb oldali ajtót!«” – emlékezett vissza az egykori tévés egy podcast műsorban. A férfi egy nagy kést rántott elő, azonban Kertész Zsuzsának szerencséje volt: éppen arra járt egy barátja, aki megakadályozta a tragédiát. 

„A rendőrségen végeztük, és kiderült, hogy tényleg volt nála egy húszcentis dikics. Akár a Hasfelmetsző Jack… Ültünk egymással szemben, majd megkérdeztem: miért? Miért tette? Azt mondta: »Ha az enyém nem lehetsz, másé sem leszel’«” – mesélte korábban.

via BEST

The post Késsel támadt, életveszélyesen megfenyegette – Sztárok, akiket nem kíméltek a rajongóik first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!