Kevésen múlott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia továbbjutása

6 hónapja ezelőtt 37



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kevésen múlott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia továbbjutása. A kék-feketék 1-0-s vereséget szenvedtek szerdán este az NB I-ben szereplő Kecskeméti TE csapatától a Szent Gellért Fórumban, a Mol Magyar Kupa 4. fordulójában. Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, azonban a félidő utolsó mozzanataként Ilyinbor Patrick gólt fejelt egy szögletből, amivel a vendégeké magukhoz ragadták a vezetést.

A második félidőben is próbálkozott a Szeged, ment az egyenlítő találat megszerzéséért, de igazán komoly helyzet egyik kapu előtt sem adódott, 1-0-ra nyert a Kecskemét, amely így bejutott a legjobb 16 közé a kupasorozatban.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője a mérkőzés után úgy fogalmazott, a játékosai többet érdemeltek volna. Volt helyzetük, de nem tudtak gólt szerezni a második játékrészben sem, így ez kevés volt az egyenlítéshez.

 

Vasárnap a Honvéd ellen játszanak ugyancsak hazai pályán.

Szeged-Csanád GA–Kecskemét 0–1 (0–1)
Labdarúgó magyar kupa, országos 4. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, 3183 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Szilágyi Norbert, Vrbovszki Pál).
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Könczey, Szilágyi Z., Nagy Zs., Kővári (Gera, 78.) – Palincsár (Doncsecz, 66.), Haris (Radics, 67.), Márkvárt, Nyári (Gajdos, 87.) – Papp Á. (Prosser, 67.), Borvető. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Kecskemét: Varga B. – Iyinbor, Belényesi, Szalai G. (Szabó A., a szünetben) – Szűcs K., Meszhi (Zsótér, a szünetben), Vágó L., Szuhodovszki, Zeke (Májer, 87.) – Tóth B. (Pálinkás, 65.), Horváth K. (Leoni, 79.). Vezetőedző: Szabó István.
Gólszerző: Iyinbor (45+1.).

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!