Kijutott az olimpiára a világ egyik legszebb úszónője – fotók

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hamarosan kezdetét veszi az ötkarikás verseny, melynek részleteiről korábban már mi is hírt adtunk. Tudjuk például, hogy Hosszú Katinka nem lesz ott az idei párizsi olimpián, de az is biztos, hogy egyetlen magyar súlyemelő sem lesz a játékokon. A megemlített rossz hírek után azonban egy jó hírünk is akadt, ugyanis ott lehet a világversenyen a paraguayi színekben versenyző csodálatos úszónő, Luana Alonso!

 Getty Images

Fotó: Getty Images

A 20 éves fiatal sportoló a közösségi oldalán közölte követőivel a hírt, miszerint ott lehet a versenyen, bejelentésének pedig több, mint 200 ezer követője is nagyon örült. Alonso pályafutása második olimpiáján szerepelhet majd, ott volt Tokióban is, ahol mindössze 17 évesen 100 méteres pillangóúszásban állt rajthoz, erre pedig egy nem akármilyen tetoválás is emlékezteti – írja az Origo

Alonso egyébként jelenleg az Egyesült Államokban tanul, amire nagy szüksége is van, ugyanis kijelentette, hogy 27 éves korában szeretne majd felhagyni az élsportolással. 

A sportrajongók biztosan nagyon sajnálják majd, ha egyszer távozik a képernyőkről, ugyanis Alonso elképesztően gyönyörű, sportos alakját bárki megirigyelné így a strandszerzon kezdetekor!

The post Kijutott az olimpiára a világ egyik legszebb úszónője – fotók first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!