Király Viktor így fogyott hetek alatt 16 kilót

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megszállottan számolja a kalóriákat Király Viktor. Az énekes év elején határozta el, hogy ráncba szedi az életét,  aminek egyik fontos eleme, hogy megszabadul a bánatában fölszedett fölös kilóktól. Jó néhány év kihagyás után ismét bokszolni kezdett, és a rendszeres testmozgást is visszaépítette a mindennapjaiba. Emellett az étkezésre is odafigyel, el is mondta milyen módszer vált be a számára. „A kalóriákat számolom, kicsit fanatikus módon egy applikáció segítségével. Szigorúan figyelek arra, hogy 1200-1500 kalóriát vigyek be naponta – vallotta be Viktor saját vlogjában. „Sokan azt mondják, ez egy férfi számára kevés, de nekem ennyi elég.”

Viktor napi háromszor eszik, először 10-11 óra magasságában, majd néhány órára rá jön az ebéd, a legnagyobb étkezés. „A vacsorát minden nap ugyanakkor, hat óra előtt eszem, ez nagyon fontos. És még iszom napi 4-5 liter vizet. Nekem ez a trükk, és már 16 kilót fogytam.”

A fogyókúrában a családja is teljes mellszélességgel támogatja, bár előfordulnak kisebb súrlódások. „Pont tegnap történt, hogy Kolen és Anita jóízűen ették a rántott húst krumplival, én pedig tonhalsalátát vacsoráztam. Mire odajött a fiam, és elkezdett a salátából csipegetni, én pedig úgy éreztem magam, mint Joey a Jóbarátokban: ‘Vitya kajához ne nyúljon senki!’. Ezért inkább csináltam neki egy saját salátát, és azt ette meg, de az én tányéromból ne egyen” – mondta nevetve az énekes.

Kiemelt kép: Schumy Csaba fotocentral.hu

The post Király Viktor így fogyott hetek alatt 16 kilót first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!