Kizavarták a KFC-ből, mert komoly borravalót hagyott egy dolgozónak

2 hónapja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az angol kőműves, Kirk Johnstone egy Ellesmere Port-i KFC-ben ebédelve olyat látott, hogy azt közösségi oldalán is megosztotta. A gyorsétterem Lynne nevű alkalmazottjának hozzáállása a munkához annyira lenyűgözte Kirk-et, hogy úgy döntött, húsz fontot, meg egy üzenetet hagy az asszonynak. A kőműves írására több száz Lynne-t dicsérő megjegyzés érkezett – írja a Mirror. Volt alkalmazottak és a törzsvendégek egyaránt bekapcsolódtak a dicsérő kórusba.

A szóban forgó KFC.

A szóban forgó KFC.

Kirk ezt írta:

Most zavartak ki a KFC-ből…

Ha voltál valaha a Cheshire Oaks-i KFC-ben, akkor láthattad Lynnt. Mindig csak nézem, hogyan tűri az emberek durvaságait, hogyan takarít utánuk, és soha nem hagyja abba. Múltkor legalább nyolc, 25 évesnél fiatalabb munkatársa állt a pult mögött és amit akkor láttam, kissé felzaklatott.

Miközben két ember munkájával tartotta makulátlan állapotban az éttermet, még a fiatal munkatársai is őt szólongatták, hogy vigye ki a rendelést a várakozó autókhoz.

Hallom, ahogy az egyik megkérdezi tőle, talált-e egy elveszett telefont, mire ő azt mondja, “nem”. És ennyiben is hagyhatná, de utána végignézi a bolt összes kukáját, egészen az aljukig. Nem érdekel, mennyit keres Lynne, de biztos nem eleget. A munkáját nézve Lynne az a fajta, aki soha nem késik, soha nem megy betegszabadságra, ő az a típusú ember, akire lehet számítani.

Azt hiszem, Lynne-nek egy kis kedvességet és elismerést érdemel, ezért hagytam az asztalon egy kis szemetet egy megjegyzéssel és borravaló társaságában 🙂

Kikergetett a boltból és megerősíthetem,

hogy ő adja a legjobb ölelést❤

 

Az egyik komment szerint: “első munkahelyemen Lynne-nel dolgoztam, ő volt mindannyiunk anyukája. Nagyon kedves hölgy. Milyen szép tőled.” Illetve: “Ugyanilyen volt, amikor a Burger Kingben dolgozott, aranyszíve van. Kihasználják.”

The post Kizavarták a KFC-ből, mert komoly borravalót hagyott egy dolgozónak first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!