Klubrekordot jelentő összeget fizetne a Milan Gulácsiék csapattársáért

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Olivier Giroud már csak három meccsen viselheti a Milan mezét, a világbajnok francia csatár ugyanis három idény után elköszön, és az MLS-ben szereplő Los Angeles FC-ben folytatja.

Giroud a hétvégi bajnokin, a Genoa ellen is betalált (2:27-nél látható), igaz, előtte kihagyott egy óriási ziccert (1:52-nél):

Az olasz médiában hetek óta röpködnek a nevek, hogy ki lehet a Milan új középcsatára: szó volt Jonathan Davidről (Lille), Santiago Giménezről (Feyenoord), valamint Joshua Zirkzee-ről (Bologna) is, de a Gazzetta dello Sport szerint a milánóiak választása Benjamin Seskóra esett.

Az RB Leipzig 20 éves szlovén támadója végigjárta a Red Bull-birodalom szokásos lépcsőfokait: szerepelt a Lieferinggel az osztrák másodosztályban, aztán beverekedte magát a Salzburgba, a mostani idényt pedig már a két magyar válogatott játékost, Willli Orbánt és Gulácsi Pétert foglalkoztató Lipcsében kezdte. A Bundesligában 29 meccsen 12 gólt jegyzett, de szerzett már két-két gólt a német kupában és a BL-ben is.

Sesko fiatal kora ellenére már 28 alkalommal szerepelt a szlovén válogatottban, amelyben 11 alkalommal volt eredményes, és a Milannak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert a csatár kivásárlási ára jelenleg 65 millió euró, de ez még feljebb kúszhat, ha újabb gólok kerülnek a neve mellé. Sesko már a 65 milliós vételárral is a Milan legdrágább szerzeménye lenne, a rekordot Rafael Leao tartja, akiért 49,5 millió eurót utalt át a klub a Lille-nek.

A Gazzetta dello Sport megemlíti, hogy a Milannak minél előbb nyélbe kellene ütnie az üzletet, mivel Sesko a nyári Eb-n akár még feljebb tornászhatja az árát. Szintén a Serie A-ban a második helyen álló klubbal kapcsolatos hír, hogy a Portót irányító Sergio Conceicao tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy átvegye a csapat irányítását a nyártól.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, gyakorlatilag eldőlt, hogy a csapattal 2022-ben bajnokságot nyerő Stefano Pioli távozik a Milantól – annak ellenére, hogy 2025 nyaráig szól a szerződése.

The post Klubrekordot jelentő összeget fizetne a Milan Gulácsiék csapattársáért first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!