Kocsis Máté Magyar Péterről: új a messiás, a recept a régi

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon. Erről beszélt a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az MTI szemléje szerint Kocsis Máté azt mondta: a jelenlegi politikai viták jellemzően a háború köré csoportosulnak: Magyarország békét követel, Nyugat-Európa a háborúpárti álláspontot képviseli. Abban bízik, hogy több európai párt is tud annyi mandátumot szerezni az európai parlamenti választáson, hogy jelentős súllyal, akár új politikai egységben tudják képviselni az európai érdekeket.
A háború nem európai érdek,

lehet érdeke az amerikaiaknak, érdeke az oroszoknak, bárkinek lehet az érdeke, de azt ma már mindenki kitapinthatja, hogy nem európai érdek.

A frakcióvezető szerint 2022-ben világosan kiderült, a magyar baloldalt külföldről finanszírozzák.

Maguk a résztvevők is elismerték, következményei is lettek, de ettől nem gondolom, hogy abbamaradt volna, ma is kitapintható az a háborúpárti retorika a magyar baloldalon is, ami Nyugat-Európában.

Magyar Péter felbukkanásáról Kocsis Máté úgy vélte, amit egy új messiás megjelenésével a baloldali paletta átalakulásában most látunk, azt már láttuk 2022-ben. Márki-Zay Péternek hívták,

most éppen egy másik Péter van, de a recept ugyanaz.

A mögöttük állók szándékai, a külföldi finanszírozók céljai ugyanazok: a háborúellenes magyar kormány megbuktatása, meggyengítése. A kormánypárti politikus szerint a szuverenitásvédelmi törvénnyel ugyan büntetőjogi és adminisztratív akadályokat állítottak fel, de a külföldi finanszírozók mindent meg fognak tenni a szabályok kijátszásáért.

Ezen módszerek tárháza végtelen, minden ellen nem lehet védekezni.

Szerinte azok, akik most az új baloldali szereplők mögött állnak, akik a dollárokat behozták a 2022-es kampányba, ugyanazt a struktúrát, amit a régi kampányban a baloldali pártok mögé építettek, most áttették máshova. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik,

aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon.

The post Kocsis Máté Magyar Péterről: új a messiás, a recept a régi first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!