Kocsis Tibor: „Édesapám nem szégyell, amiért meleg vagyok”

2 napja ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bármennyire is összetartó a család és kiegyensúlyozott a kapcsolata az édesapjával, Kocsis Tibor a húszas évei végére jutott el odáig, hogy eldöntötte, felvállalja előtte az identitását, és tiszta vizet önt a pohárba. „Egy ilyen beszélgetés mindig nagyon nehéz, általában megelőzi rengeteg töprengés és kétely. Ezért sem lehet erőltetni ezt. Nem is igazán emlékszem a reakciójára, annyira izgultam. Csak az rémlik, annyit mondott, rendben, nekem te ugyanúgy a fiam maradsz, és szeretlek. Ezzel pedig mázsás súlyok gördültek le rólam”mesélte a BEST magazinnak az X-Faktor 2011-es győztese.

 Sajtóklub

Párjával, Lászlóval 6 éve van együtt Kocsis Tibor – Fotó: Sajtóklub

Tibó úgy érzi, amióta színt vallott az édesapjának, őszintébb lett a kapcsolatuk: „El tudtuk tenni a tabukat és a levegőben lógó, ki nem mondott kérdéseket. Ez óriási könnyebbség. Érdekes, ha valaki meg akar bántani az online térben, a mai napig azzal támad, ’Szegény apja mit szólhat?’ Hát jelentem, édesapám egy pillanatig nem szégyell, amiért meleg vagyok.”

Édesapjában inkább csak aggodalom volt, főleg azok után, hogy megtudta, a fia a nyilvánosság előtt is felvállalja önmagát. „Féltettem a támadásoktól, a rosszindulatú kommentektől, de szerencsére túlsúlyban voltak a támogató üzenetek” – mondta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

 „Édesapám nem szégyell, amiért meleg vagyok”

The post Kocsis Tibor: „Édesapám nem szégyell, amiért meleg vagyok” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!