Könnyeket csal a szembe Vajna Tímea kitárulkozása: “Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyek édesanya”

1 hét ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vajna Tímeától már megszokhattuk, hogy mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél életéről a közösségi oldalán, ez alól pedig az édesanyáknak szentelt nap sem volt kivétel. Az üzletasszony ugyanis egy igencsak megható anyák napi üzenettel jelentkezett követőinek.

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Birton Szabolcs)

Hatalmas vágya, hogy egyszer édesanya lehessen

Timi posztjaiban sok esetben az az igazán szívszaggató, hogy nem csak az örömteli, hanem épp úgy a nehéz pillanatokat is egyaránt megosztja rajongóival, erőt adva ezzel mindazoknak, akik hasonlóan nehéz élethelyzeten mehetnek keresztül. Bár már több híresség is őszintén megnyílt arról, hogy számukra hogyan is telik ez a nap úgy, hogy nem édesanyák, Timi egy egészen más megközelítésből emlékezett meg erről a napról. A nemrégiben újraházasodott 41 éves hírességnek ugyanis minden vágya, hogy egyszer édesanya legyen és bár több alkalommal is nagyon közel állt ehhez, sajnos a gyermekáldás még mindig várat magára az életében. 

Mindennek tudatában tehát teljesen érthető, hogy nehéz nap Timi számára az anyák napja, hiszen ezen a napon mind az édesanyákat ünneplik, amivé ő is oly nagy szeretettel szeretne már válni. Így hát május 5-én kirakott az üzletasszony egy anyák napi posztot, amivel sokak szemébe csalt könnyeket, ugyanis egy fájdalmas vallomásról van benne szó.

Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyek édesanya. Kicsimama (nagyi) fentről segíteni fog… érzem

– szúrta ki a Bors a kitárulkozást Timi 24 órán át elérhető Instagram-posztjában.

The post Könnyeket csal a szembe Vajna Tímea kitárulkozása: “Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyek édesanya” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!