Kórházba került Harvey Weinstein, miután hatályon kívül helyezték az ellene szóló ítéletet

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kórházba került Harvey Weinstein, mindössze néhány nappal azután, hogy a New York-i bíróság eljárási hibákra hivatkozva hatályon kívül helyezte a szexuális bűncselekmények ügyében ellene született, 2020-as ítéletet. A volt filmproducer szóvivője a Varietynek azt nyilatkozta, Weinsteinnek számos egészségügyi problémája van, magas vérnyomástól kezdve szívbetegségig. A szervezete valószínűleg rosszul tolerálta az utazást a New York állami Mohawk fegyházból a városi bíróságra.

Weinstein ügyvédje az AP hírügynökséggel azt közölte, védencét egyelőre a New York-i Bellevue kórházban tartják megfigyelés alatt.

Csütörtökön hatályon kívül helyezték a Weinstein ellen New Yorkban meghozott ítéletet, amely 23 év börtönbüntetéssel sújtotta szexuális bűncselekmények miatt. Még nem tudni, indul-e új eljárás az ügyében New Yorkban. Börtönbüntetését így egészségi állapotának javulása után Kaliforniában folytatja majd, ahol egy másik tárgyaláson, ugyancsak szexuális zaklatási ügyekben 16 évre ítélték.

The post Kórházba került Harvey Weinstein, miután hatályon kívül helyezték az ellene szóló ítéletet first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!