Körtvélyessy Kinga: „A múltat sikerült feldolgoznom és lezárnom”

3 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Körtvélyessy Kinga kislánya most ért abba a korba, amikor végre kitárulhat előtte a világ. Lili szeptembertől óvodába jár. „És ami a legnagyobb változás vele kapcsolatban, hogy nagyon jó vele utazni, így szabadabban mozgunk, mint bármikor” – mesélte Kinga még a Story nyári különszámában.

Sok időt tölt a nagypapával

Az első pár napos mininyaralás Csopakon is olyan jól sikerült, hogy anya és lánya többször is terveznek hasonló kiruccanásokat. „A Balaton jelenti számomra a gyerekkoromat. Sajnos a Nemzeti Színház siófoki üdülőjét már nem tudom megmutatni a kislányomnak, mert a földdel egyenlő, de minden emlék, a sok kaland azonnal eszembe jutott, amiket a születésemtől egészen a húszas éveimig átéltem ott a szüleimmel és többek között Trokán Péter és Cseke Péter lányaival együtt. Lili is nagyon élvezte, hogy a Balatonban fürödhet. Látva, mennyire jól érezte magát, igyekszem minél többször megadni neki majd ezt az élményt.” Kinga kislánya a nagypapájával, Körtvélyessy Zsolttal is sok időt tölt a színész diósdi otthonában, és mint édesanyja mesélte, Lili bújócskázni szeret a papájával a legjobban.

Ügyvédjével, dr. Hyross Virággal barátok lettek

Cukros fagyi

A kis Lili egészséges, mint a makk. „Mivel a cukorbetegség anyáról lányára öröklődhet, igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez így is maradjon. Ehhez pedig már gyerekkorban ki kell alakítani az egészséges étkezési szokásokat. Arról nem beszélve, hogy ez egy olyan örök fogyókúrázó anyukának, mint én vagyok, szintén kapóra jön. Rajongunk a hűs, könnyű desszertekért, a krémlevesekért és a fagyikért is, amiket gyakran készítek el otthon cukormentes változatban. A teljes tiltásban azonban nem hiszek, időnként a lányom is kap ’igazi’ fagyit vagy kürtőskalácsot” – mondta Körtvélyessy Kinga.

Lili élvezi, ha valamelyik kis barátjával együtt vakációzhat

Testileg és lelkileg is gyógyul

Lili rendszeresen tölt időt édesapjával, L.L. Juniorral is. Ezeket a „szabadnapokat” Kinga is hasznosan tölti. „A válás után a gyógyulás útjára léptem, nagyon jól vagyok. Az elmúlt pár hónapot arra fordítottam, hogy ez így legyen, a múltat sikerült feldolgoznom és lezárnom, és már csak a jövőre koncentrálok. Remélem, miután Lili megkezdi az óvodát, gyorsan visszatérhetek a dolgos hétköznapokba is.”

Kiemelt kép és fotók: Archív

The post Körtvélyessy Kinga: „A múltat sikerült feldolgoznom és lezárnom" first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!