Kövér László bejelentette, hogy elérkeztünk a pokol küszöbére

3 hete ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A házelnök szerda este Nyíregyházán kampányolt, ahol a hvg.hu beszámolója szerint elmondta, mi a baja a Fidesz újabb generációjával:

A fiatalokban érzem azt a problémát, hogy nem éltek még át kudarcot, nem volt olyan éjszakájuk, amikor nem tudtak aludni, mint nekünk volt, 2002-ben.”

Később pedig a kommentelési szabályok szigorítását is szóba hozta, amit Kocsis Máté vetett fel még a Fico-merénylet után. Kövér László szerint kommentelőknek „vér és nyál csorog a szájukon, úgy püfölik a billentyűzetet”, polgárháborút akarnak. Azt azonban tudja, hogy ezt nem egyszerű szabályozni, mivel a hagyományos média még csak-csak szabályozható, de a virtuális média esetében nemzetközi jogalkotásra lenne szükség.

A Bőnyben történt iskolai késelésről vagy a 10 éves fiú összerugdosásáról megállíptotta:

„Elérkeztünk a pokol küszöbére tisztelt hölgyeim és uraim, és csak magunkat tehetjük felelőssé, és persze azokat a háttérhatalmakat, akik lehetővé tették, hogy a gyerekek hozzáférjenek ezekhez az eszközökhöz. Ezeknek a kis gyermekszörnyeknek vannak szüleik! Őket kérdezném, hogy ez hogyan történhetett meg?! Az élet több mint politika, tisztelt hölgyeim és uraim, néha jobban tennénk, ha nem a politikusoktól várnánk a megoldást!”

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!