Krausz Gábor végre reagált a kritikákra: „Szégyent hoztam Annára”

3 órája ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna immár ötödik hete szelik Ázsia utcait a népszerű utazós realityben. Teszik mindezt általában teljes békességben, ugyanakkor a séf többször kiakad, és heves indulatok közepette hozza mindenki tudtára: tele van a hócipője az egész játékkal.  Nemrégiben például olyannyira nem tudta féken tartani az érzelmeit, hogy egy tajvani rendőr fegyvert fogott rá.

Az enyhén szólva is véleményes viselkedése láttán pedig több tévénéző is szót emelt, és most végre Krausz Gábor is megszólalt a témában. „Ez gáz, nincs mentség erre. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rendőrös sztorinál már rohadtul elegem volt. És senki nem adta vissza az útlevelemet, hiába könyörögtem. Úgy voltam vele, ha jön egy rendőrautó, elvisznek, legalább vége a napnak. Arra nem számítottam, hogy talán lelőnek majd. De egy szó mint száz, ezt szégyellem – mondta az Ázsia Expressz péntek esti kibeszélő műsorában.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

A séfnek arra is van magyarázata, miért láttuk ilyen gyakran indulatosnak a műsorban. „Ez a verseny olyan dolgokat hozott ki belőlem, amiket amúgy a való életben soha nem tapasztalok magamon. Vagy azért, mert sikerülnek a dolgaim, vagy azért, mert nem kerülök ennyire szélsőséges helyzetekbe. Anna miatt sajnálom az egészet, rá hozok szégyent ezzel” – mondta őszintén Krausz Gábor.

Viszont egy dolog mégis megnyugtatja. „Az mentség lehet, hogy senkinek nem tettem kárt. Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam senkit, saját magamnak ártottam, és kettőnknek, amit utána mindig megbeszéltük – nyugtázta a történteket a séf.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

The post Krausz Gábor végre reagált a kritikákra: „Szégyent hoztam Annára” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!