Kulcsár Edina: „Mindig ugyanaz a csepeli lakótelepi lány leszek…”

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kulcsár Edina 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban elmélkedett arról, hogyan tett szert a jogosítványára és az első autójára. Az üzletasszony bevallotta, hogy imádott a Need for Speed nevű számítógépes játékkal játszani, és azt is alig várta, hogy jogosítványa legyen. Erre a pénzt azonban magának kellett előteremtenie, amit diákmunkával sikerült összehoznia.

Saját bevallása szerint dinamikusabb vezető, ezért elkezdett egy erősebb autó után vágyakozni. Bár, ahogyan írta, sosem volt nagyravágyó.

Akkoriban kezdtem el megérteni azt, hogy hogyan is érdemes élni. Elolvastam A Titok című könyvet és valahogy azt vettem észre, hogy haladok az életemmel, ráadásul úgy, ahogy azt elterveztem. Soha nem voltam nagyravágyó, ahogyan ma sem vagyok az. A szívem mélyén mindig ugyanaz a csepeli lakótelepi lány leszek, aki voltam

 – fogalmazta meg álláspontját azzal kapcsolatban, hogyan látja magát. Hozzátette, hogy bár senkinek nincs ellenére, ha több mindent meg tud magának venni, szerinte, ha kemény munka árán szerzi meg az ember, amire vágyik, akkor arra próbál a dolgaira jobban vigyázni.

Kijelentése kifejezetten érdekes annak fényében, hogy alig egy hete kapott egy több milliót érő luxusautót, párjától, G.w.M.-től, amit a kommentelők akkor nem tudtak szó nélkül hagyni. Talán nem véletlen, hogy a várandós kismama ezúttal inkább sztoriban írta ki magából a gondolatait, ahol többek között azt is elárulta, hogy fontosnak tartja jó állapotban tartani az autót, ha később el szeretné adni.

The post Kulcsár Edina: „Mindig ugyanaz a csepeli lakótelepi lány leszek…” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!