Kulcsár Edina szurkol, hogy az édesanyjára is rátaláljon az igaz szerelem

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeretném őt boldogan és szerelmesen az oltár előtt látni

– mondja Kulcsár Edina az édesanyjáról, Jakab Krisztináról, aki mindössze 18 éves volt, amikor a lányát megszülte. A kis korkülönbség miatt sokszor inkább a barátnőjének vagy a nővérének nézték, előfordult, hogy nem akarták beengedni vele a kórházba, mondván, hogy a barátnője nem tarthat vele – derül ki a Story beszámolójából.

Kulcsár Edina és Jakab Krisztina

Kulcsár Edina és Jakab Krisztina még 2015-ben (fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

Edina ugyan szegénységben nőtt fel, de nagy-nagy szeretetben, az édesanyjától és a nagymamájától ugyanis rengeteg figyelmet kapott. Lehet, hogy nem járhatott márkás, menő cuccokban, de semmiben sem szenvedett hiányt, a szomszédoktól gyakran kaptak játékokat, ruhákat.

Édesanyja, Krisztina ugyan rengeteget dolgozott, de arra mindig figyelt, hogy elég időt szánjon a lányára.

Kirándultunk, bicikliztünk, viccelődtünk, verekedtünk, beszélgettünk. De mindig tudott szigorú anyává is változni, ha a tanulásról volt szó

– emlékezett Edina a gyerekkorára. A kapcsolatuk egyik alappillére, hogy Krisztina sosem szól bele a lánya életébe, csak akkor mond véleményt, ha Edina azt kimondottan kéri. Persze köztük is voltak hullámvölgyek, például amikor az édesanyjának volt egy se veled, se nélküled kapcsolata, amivel semennyire sem tudott azonosulni. Egy rövid időre eltávolodtak emiatt egymástól, de szerencsére rendezni tudták a viszonyukat, sőt a kapcsolatuk ettől talán még erősebb lett. Mivel tudja, hogy Krisztina nagyon vágyik a szerelemre, Edina szurkol neki, hogy összejöjjön, és az édesanyja olyan boldog legyen, mint ő, valamint reméli, egyszer még táncolhat az anyukája esküvőjén.

The post Kulcsár Edina szurkol, hogy az édesanyjára is rátaláljon az igaz szerelem first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!