Kulisszatitkok a Nextend Cleaning Kft.-nél… Nézzük, milyen a munkavállalók szemével Szeged egyik legnagyobb takarító cége

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Legújabb riportunkban ismét ellátogattunk Kenderessy Szabó Gáborhoz, a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosához, hogy megismerjük a cég kulisszái mögött zajló tevékenységeket és Gábor inspiráló vezetői filozófiáját.

A Nextend Cleaning Kft. irodájában fogadott minket Gábor, ahol részletesen mesélt arról, hogy hogyan építette fel a vállalkozását és milyen elvek mentén működteti azt. Az ország minden részéről érkeznek hozzájuk megrendelések, és a visszajelzések alapján egyértelmű, hogy a Nextend Cleaning Kft. csapata kiemelkedően profi és megbízható a munkájában.

Gábor elmondta, hogy a motivált és elégedett munkatársak jelenléte kiemelten fontosak a vállalatnál. A cég kultúrájának részeként rendszeresen szervez csapatépítő eseményeket, reggeliket és apró ajándékokat oszt szét, hogy biztosítsa a pozitív munkahelyi légkört. Az ott dolgozók elismerően nyilatkoztak a cégről, kiemelve, hogy ez az első munkahely, ahol valóban értékesnek érzik magukat.

Azok a pillanatok, amikor a dolgozók azt mondják, hogy “Ez az első olyan munkahely, ahova nem gyomorideggel megyek be” vagy “Nem gondoltam, hogy 40 év munkaviszony után még valahol értékesnek érezhetem magam”, jól mutatják, hogy a Nextend Cleaning Kft. valóban különleges hely a munkavállalók számára.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan próbálja Kenderessy Szabó Gábor motiválni és inspirálni az embereit, és milyen érdekes történetekkel szolgált a cég életéből, nézd meg legújabb videónkat, amelyben Gábor személyesen oszt meg gondolatokat és tapasztalatokat.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!