Kylie Minogue koncerttel robban be az idei Sziget Fesztivál

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mintha csak visszacsöppentünk volna a múltba, olyan nagy meglepetéssel érte a rajongókat, hogy az idei Sziget Fesztivált nem más, mint az 55 éves Kylie Minogue nyitja meg! Az ausztrál sztárénekesnő a fesztivál első napján indítja be a bulit, amely augusztus 7-től 12-ig fog tartani. Azt egyébként már korábban bejelentették, hogy többek között Skrillex, Four Tet, Liam Gallagher és a nemrég váratlanul új nagylemezzel jelentkező Azahriah is fellép az idei fesztiválon.

 Getty Images)

Kylie Minogue (Fotó: Getty Images)

A nagy visszatérés

A színésznőként is ismert Kylie Minogue több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, dalait több mint 5 milliárdszor streamelték világszerte, munkásságát rengeteg díjjal ismerték el. Az énekesnő tíz év után tér vissza Budapestre, akkor Kiss Me Once című turnéja keretében járt a Papp László Sportarénában. Az 55 éves popcsillag idei éve eddig nagyon sikeres telik, márciusban például 18 év után megkapta második Grammy-díját. 

„Az már korábbról ismert, hogy olyan nagy nemzetközi sztárokat láthatunk idén a Nagyszínpad headliner sávjában, mint Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix és Fred again.. Ha pedig azt nézzük, hogy a korábbi sávokban fellép – mások mellett – Skrillex, Stormzy, Fisher, Raye, Janelle Monáe vagy akár Tom Odell vagy Louis Tomlinson, láthatjuk, hogy rendkívül sokszínű és erős programja lesz az idei Nagyszínpadnak. Nagy örömmel jelentem be, hogy ehhez a sorhoz csatlakozott – a nyitónap főfellépőjeként – az ausztrál szupersztár, Kylie Minogue” – nyilatkozta Csiszár Virág, a Sziget booking managere.

Via

The post Kylie Minogue koncerttel robban be az idei Sziget Fesztivál first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!