Látod már a fényt a kerted végén? Világítsd be az udvarodat a Ledmaster fantasztikus kerti lámpáival, amiket még házhoz is visznek neked

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Fény, hírnév, csillogás – a Kenyérgyári úton található, törzsgyökeres szegedi vállalkozás, a Ledmaster ebből a háromból kettőt biztosan fel tud mutatni, bár ha nem vagyunk szőrösszívűek (már pedig nem vagyunk azok), akkor a hírnevet is kipipálhatjuk, ugyanis tízből kilenc szegedi biztosan hallott már róluk. A Ledmasternél most egy csomó újdonsággal készültek a tavaszra és mivel jön a kiülős, kerti időszak, a fókuszba ezúttal a kerti lámpák kerültek.

Egy csomó újdonsággal készül a napsütéses szegedi tavaszra a Ledmaster, akik az évszak érkeztével a kerti világításra fektették a legnagyobb hangsúlyt. Nem is akárhogyan, mint Trogmayer-Wábits Viktória ügyvezetőtől megtudtuk, a Kenyérgyári úton található vállalkozás bemutatóterme Szeged egyik legnagyobb kerti világítás választékát tudhatja magáénak: több, mint 100 (!) lámpakülönlegességet lehet megtekinteni náluk. A Ledmasternél a lámpák elhelyezése alapján, valamint lámpacsaládok szerint is válogathatsz: előbbit (szerintünk) nem kell magyarázni, utóbbi pedig azt jelenti, hogyha megtetszik egy adott típus, abból tudsz vásárolni falra szerelhetőt, kertit, állót, vagy amilyet csak szeretnél. Mint ahogyan Viktória elmagyarázta nekünk, vannak olyan modelljeik is, amelyekben kedvedre cserélgetheted az izzót, beállítva ezzel a neked szimpatikus színhőmérsékletet.

HA NEM AZONNAL, AKKOR 24 ÓRÁN BELÜL BIZTOSAN KÉZHEZ KAPOD AZ ÚJ LÁMPÁD, AMIT MÉG HÁZHOZ IS VISZNEK

,,Fekete az új fehér” – válaszolt a Ledmaster ügyvezetője arra a kérdésünkre, hogy jelenleg mely lámpáik számítanak a legdivatosabbnak a vásárlók körében, de elmondta, ők maguk is nagyon szeretik a fekete darabokat. A Kenyérgyári úton található vállalkozásnál mindent megtalálsz, ami fénnyel és lámpával kapcsolatos, azonnal, készletről. Ha valami extrém kívánságod lenne, ami épp nincs az üzletben, akkor sincs gond: behozatják neked a telephelyükről, de ebben az esetben is, legkésőbb 24 órával a vásárlás után már kézhez is kapod.

Ha pedig 20.000 Ft felett vásárolsz náluk, a kényelmi funkciójuknak köszönhetően házhoz küldik neked a vadonatúj lámpádat!

Az üzletben készül interjúnkat, teljes hosszában, videós formában itt tekintheted meg:

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: info@ledmaster.hu
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!