Lázár vallomása Szentkirályinak: Pénzem kevés van, úgy látom, te képes leszel elszedni

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Aki nem találkozott szerdán Lázár János és Szentkirályi Alexandra pados-majálisos képével, az nem követi elég figyelemmel a főpolgármester-kampányt. Pedig érdemes, mert a csapatok a jelek szerint még csak most kezdenek belemelegedni.

A fotón a fővárosi fejlesztések kormányzati finanszírozásáért felelős Lázár miniszter mosolyogva-somolyogva, sőt babonázva néz Szentkirályi Alexandra fideszes jelölt szemébe. Ritkán dokumentálni mostanában magas polcon sorakozó kormánypártiak között ilyen látványos egymásra találást.

Szentkirályi Tiktokján és Facebookján kijött egy 30 másodperces videó is, ami alapján a hangulat annál is bensőségesebb lehetett, mint amit a fotó sugall.

Lázár, akinek mindkét komolyan vehető jelölttel, Karácsony Gergellyel és Vitézy Dáviddal is voltak csörtéi bőven, kész vallomást tesz Szentkirályinak. Arról, hogy kevés a pénze, de nem bánja, ha azt ő húzza ki belőle. Mert a konkurens jelöltek alkalmatlanok, nem is igazi férfiak:

„határozott vezetésre van szükség, te egy olyan karakter vagy, aki erre kész és képes (...) a kihívóid olyan férfiemberek, akik vidéken nem tudnának boldogulni, mert amit ők előadnak, abból vidéken nem lehet megélni. Tehát itt egy talpraesett nőre van szükség, hogy rendet tegyen. És ez általában be szokott jönni, ha bénázó férfik, vagy nem tudom kik, helyett egy talpraesett nő átveszi az irányítást. Úgyhogy rám mindenképp számíthatsz.”

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!