Lebuktak a potyázók, a Steam megszüntetett egy népszerű kiskaput

1 hét ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sokan felfedezték a kiskaput a Steam elővásárolt termékekre vonatkozó visszatérítési szabályzatában, melynek értelmében úgy kérhettek pénzvisszatérítést a játékosok, hogy valójában végigjátszották az adott művet. Ennek azonban most véget vetett a szabályzat frissítése, írja az IGN.

A Valve játékplatformja lehetővé teszi, hogy a felhasználók a vásárlást követő 14 napon belül, ha még nem játszottak 2 óránál többet az adott címmel, pénzvisszatérítést kérjenek – ezzel a könyvtárból is eltűnik a játék.

Ebben a rendszerben azonban volt egy hiba.

Ha valaki elővásárolt egy játékot, és annak fejlesztője elsőbbségi hozzáférést kínált, azaz a hivatalos megjelenés előtt is lehetett nyomkodni, akkor végig lehetett játszani az egész alkotást, ezt követően pedig visszakérni a pénzt, teszi hozzá a hvg.

Az elsőbbségi hozzáférés alatti játékidő ugyanis nem számított bele a Steam visszatérítési időszakába, egészen idáig. Mostantól ezt az időszakot is belekalkulálják a kétórás limitbe a visszatérítésnél, a 14 napos visszatérítési időszak azonban ugyanúgy csak a megjelenés napján kezdődik meg.

Kapcsolódó
Úgy tűnik, nem tesz agresszívabbá a videójáték
A férfi tesztalanyokra kifejezetten nyugtató hatással volt a számítógépes öldöklés.

The post Lebuktak a potyázók, a Steam megszüntetett egy népszerű kiskaput first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!