Ledudálták, kiszállt az autóból, üvöltözött, levideózták, felfüggesztettet kapott

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy brit férfit felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, miután egy autós nézeteltérés során üvöltve megfenyegetett egy háromgyermekes anyát – írja a Sun.

Samantha Isaacs tavaly augusztusban egy angliai Bournemouth-ban található benzinkútról távozott, mikor egy másik autó kivágódott elé, így hirtelen fékeznie kellett, amiről dudaszóval tájékoztatta az elé került jármű sofőrjét. A 60 éves férfi azonban nem érezte indokoltnak ezt a lépést, így kiszállt a Toyotájából, a nő autójához sétált, és magából kikelve számonkérte az azt megelőző percek történéseit, a nő szélvédőjén dörömbölve, valamint a következőket kiáltva:

Lát engem, maga k*baszott r*banc?

A lerohant nő feljelentette Abbottot a bíróságon, ahol a bíró szerint ez volt az ilyen típusú bűncselekmények közül a legsúlyosabb, amivel eddig találkozott – így Abbottot bűnösnek találták és felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A férfi a bíróságon azzal védekezett, hogy a nő úgy tűnt, mintha kinevette volna őt, valamint személyiségi jogai megsértéseként tekint rá, hogy lefilmezték az incidenst.

A Sun megkereste Abbottot, azonban állításuk szerint nem kívánt nyilatkozni, és hasonló, káromkodásokkal kiszínezett stílusban szólította fel a stábot távozásra.

The post Ledudálták, kiszállt az autóból, üvöltözött, levideózták, felfüggesztettet kapott first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!