Lezárult a vizsgálat Curtis édesanyjának kórházi ügyében, nem teljesen elégedett a Széki család

2 hete ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint azt korábban megírtuk, Curtis édesanyja januárban lett rosszul az otthonában, akkor 3 órát kellett várnia a mentőkre, majd a kórházi kezelés után a lakása előtt hagyták a betegszállítók, ráadásul mezítláb. A rapper a közösségi oldalán felháborodottan kelt ki magából a történtek miatt. Időközben a SOTE lezárta a vizsgálatot – értesült a Blikk -, kiderült, ki hol hibázott.

Curtis

Curtisék remélik, mással nem fog előfordulni ilyen a jövőben – Fotó: Sajtóklub

Az ügyben többen is hibáztak, ám elsőre csak a betegszállító cég ismerte el a felelősségét és azonnal el is bocsátotta azt a munkatársat, aki magára hagyta Jutka nénit. A másik két intézményben (SOTE és az OMSZ) azonban belső vizsgálat indult az ügyben, és immáron a klinikán is lezárult a nyomozás. A SOTE megegyezett a Széki családdal is, akik bár nem teljesen elégedettek, részükről a legfontosabb dolog megtörtént: bocsánatot kértek Jutka nénitől a történtek miatt.

“Amilyen hibákat, mulasztásokat a vizsgálat kimutatott, azt belső körben elintézték. (…) Nem vagyunk maradéktalanul elégedettek az eredménnyel, de a legfontosabb gesztust megkaptuk, anyut megkövették ebben az ügyben. Bocsánatot kértek tőle” – mondta el a bulvárlapnak a rapper bátyja, Tibor.

Az Országos Mentőszolgálat egyelőre nem tájékoztatta Curtiséket arról, hogy az általuk indított vizsgálatnak mi lett az eredménye.

The post Lezárult a vizsgálat Curtis édesanyjának kórházi ügyében, nem teljesen elégedett a Széki család first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!