Lilu: „A legátlagosabb, a legjellegtelenebb módon élem az életemet”

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kaotikus, izgalmas és ellentmondásos. Röviden valahogy így lehetne jellemezni a tinédzserkort. A Marie Claire öt egykori címlapsztárját kérte meg, hogy tekintsenek vissza, és válaszoljanak körkérdéseinkre: milyenek voltak 17 évesen? Éppen annyi idősen, mint idén a Marie Claire. A magazinnal együtt Lilu is visszarepült az időben és kifejtette, milyen volt az élete 17 évesen. 

Lilu

Fotó: Trenka Attila

Gyerekként és tiniként is burokban éltem, óvó, féltő közegben. Akkor jöttem rá, hogy a világ kegyetlenebb, mint gondoltam, amikor később kicsit elszakadtam a családtól” – magyarázta, hozzátette, azóta óvatosabb lett, ugyanis érték csalódások barátságokban, kapcsolatban, mert viszonylag naiv és a világról, az emberekről jót feltételező személyisége van.

A műsorvezető azóta megtanulta, kik azok, akik előtt önmaga lehet és kik azok, akik mellette inkább visszahúzódik.

A legátlagosabb, a legjellegtelenebb módon élem az életemet. Nálunk soha nem volt téma, hogy a tévében szerepelek, férjem is szakmabeli, így az értékrendünk szerint ez nem egy különleges dolog.

Mint mondja, ha találkozhatna a 17 éves énjével, azt mondaná, fontos hibákat elkövetni, csalódni, átélni a fájdalmat, mert ebből áll össze egy élet, ebből lesz tapasztalat.

Marie Claire címlap

Marie Claire címlap

The post Lilu: „A legátlagosabb, a legjellegtelenebb módon élem az életemet” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!