Magasan felsliccelt ruhában jelent meg Zsófia hercegné

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

III. Károly és Katalin hercegné betegsége miatt jelenleg főként Kamilla királyné, Anna hercegnő, valamint Eduárd edinburghi herceg neje, Zsófia hercegné képviselik a brit királyi családot a különféle nyilvános eseményeken.  

Az edinburghi hercegné a minap a híres Abbey Road stúdióba látogatott, a vakság megelőzéséért és a vakságot okozó szembetegségek kezelésének érdekében tevékenykedő Orbis International non-profit szervezet éves fogadására. Zsófia a Nemzetközi Vakságmegelőző Ügynökség globális nagykövete.

Az eseményt megelőzően készült róla néhány fotó is azon a bizonyos zebrán is, melyet a Beatles Abbey Road című albumának lemezborítója tett ikonikussá.

Zsófia hercegné

Zsófia hercegné az ikonikus Abbey Road zebrán (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Az eseményre a hercegné egy közel combközépig felsliccelt, narancspiros ruhában érkezett, melyet a Beulah London kollekciójából választott. A krációt hüllőmintás borítéktáskával és naude színű tűsarkúval kombinálta. A ruha azért volt szokatlan, sőt az ő státuszában kifejezetten merész választás, mivel vétett a brit királyi család tagjaira vonatkozó öltözködési előírások ellen. A vonatkozó szabályok értelmében ugyanis nem viselhetnének olyan szoknyát, mely térdnél rövidebb vagy magasabban sliccelt és így a kelleténél  többet mutat meg a lábakból. Ettől függetlenül azonban az 59 éves Zsófia megjelenése a legkevésbé sem volt illetlen, sőt, nagyszerűen állt neki az öltözék. 

The post Magasan felsliccelt ruhában jelent meg Zsófia hercegné first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!