Magyar Dobrevnek: Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral

3 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Az ilyen megnyilatkozásaival csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral. Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz propaganda azon évtizedes törekvéséhez, hogy párhuzamos nyilvánosságot építsenek ki hazánkban és több millió emberhez ne jussanak el a valós hírek” - válaszolta Magyar Péter Dobrev Klárának, aki nyílt levélben reagált Magyar korábbi kijelentésére, miszerint ő először a köztelevízióban akar vitatkozni. A DK-s politikus szerint „aki azt mondja, hogy CSAK akkor megy el a többi vitára, ha előtte neki Orbán/Rogán megengedte, hogy a köztévében vitatkozzon, az valójában CSAK ki akar bújni a vita alól”.

„Ne engedje meg magának, hogy gyávának gondolják Önt, mint Deutsch Tamást, mert távol marad az előttünk álló többi vitától! Ne gyerekeskedjünk! A vitáról vitatkozunk, ahelyett, hogy az ország legfontosabb problémáiról és a megoldásainkról vitatkoznánk! Legyen férfi, nőjön fel a demokratikus politikus feladataihoz”

– folytatta Dobrev. Magyar szerint viszont „a propaganda falát csak úgy tudjuk átütni, Deutsch Tamást csak akkor tudjuk rákényszeríteni egy élő vitára, ha egységesen követeljük, hogy a “köz”média tegyen eleget a jogszabályi kötelezettségének és egy évtized után rendezzen valódi, élő televíziós vitát a listavezetők részvételével.”

„Sokatmondó továbbá, hogy a rogáni propaganda a napszemüvegemet nevezi nőinek, Ön pedig a férfiasságomat vonja kétségbe, csak azért mert nem asszisztálok a Fidesz által kiépített médiaterrorhoz, hanem sok százezer, vagy inkább millió magyar emberrel és a valódi ellenzék tagjaival küzdök annak lebontásáért”

- tette hozzá. Magyar zárásként azzal szúrt oda, hogy az országjárása során számos DK-s ment oda hozzá azzal, hogy kilépnek a pártból és csatlakoznak hozzá.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!