Magyar Péter fővárosi listájára egy tajvani dollármilliárdos befektetési tanácsadója is felkerült

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A napokban lett nyilvános a Tisza Párt fővárosi listája, melyen 12 név szerepel, pont úgy, ahogy az EP-listán is. Mint arról mi is írtunk, Magyar Péter gyakorlatilag újrahasznosította a fővárosban az EP-listát, hiszen a két listán szereplő 12-12 név közül 6 megegyezik, miközben mindkettő élén Magyar Péter áll.

A fővárosi listán a legismertebb nevek közé tartozik a TikTokon 360 ezer követővel rendelkező Kulja András, sebész szakorvosjelölt, Barna Judit, aki korábban Fidelitas-tag volt, és idén márciusi Facebook-bejegyzése szerint Vitézy Dávidot támogatta, úgy tudjuk, a kampányában is részt vett. Szintén felkerült a fővárosi listára Gerzsenyi Gabriella jogász, aki 15 éven át dolgozott Brüsszelben az Európai Bizottságnál. Kulja és Gerzsenyi a fővárosi mellett az EP-listán is szerepel.

Akad azonban egy név a fővárosi jelöltek között, aki bár kevésbé ismert, ám ettől nem kevésbé említésre méltó.

Porcher Áron, a tajvani milliárdos befektetési szakembere

Porcher Áron Sommerville a lista 3. helyére került, végzettségét tekintve közgazdász, és 2020 óta a Magyarországon rendkívül aktív tajvani milliárdos üzletember egyik cégénél, a Chi Fu Investment Fund Management Zrt.-nél dolgozik befektetési projektvezetőként.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!