Magyar Péter kiakadt, hogy az ATV műsorvezetője pont akkor ment a férjével Balira, amikor ő tüntetést szervez

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az ATV műsorvezetője, Szöllősi Györgyi pénteken írta ki az oldalára, hogy a 30. házassági érfordulójuk alkalmával elutazik két hétre a férjével Balira, ami különleges neki, hiszen nem volt még ennyi ideig távol, Európán kívül se nagyon. Magyar Péter, aki az Egyenes beszédben néha kapott már kényelmetlen kérdéseket a műsorvezetőtől, valamiért fontosnak tartotta szóvá tenni, miközben péntek este a közmédia Kunigunda utcai székházánál videózott.

„Megpróbálok bemenni az épületbe. Azt ígérték nekem a biztonságiak, hogy lehívják az ügyeletes felvigyázót. Itt ugye a vezetés már eltávozott, lehet, hogy már külföldön is vannak, vagy ahogy Szollősi Györgyi az ATV-ből elment éppen valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért.”

Nem igazán derült ki a videóból, mi köze a közmédiahoz az emlegetett műsorvezetőnek. Szöllősi Györgyi 2015-ben hagyta ott az MTVA-t, hogy az ellenzékivé váló HírTV-nél dolgozhasson, ahonnan egyből kirúgták, ahogy 2018-ban a csatorna újra a Fidesz irányítása alá került.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!