Magyar Péter: Olyan hazugságcunamiba kezdett a propaganda, amelyre már nem lehet legyinteni

2 hónapja ezelőtt 33



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Magyar Péter június végi, nyilvános szórakozóhelyen való megjelenéséből már eddig is alternatív valóságot kreált a propaganda, mindenféle névtelen forrásra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva. A mai napon azonban olyan, minden erkölcsi alapot és sajtóetikát nélkülöző, felháborító hazugságcunamiba kezdtek, amelyre már nem lehet legyinteni

– írta vasárnap délutáni közleményben a Tisza Párt. Magyar pártja közölte: a Ripostban megjelent, „nem létező forrásokra hivatkozó, félrevezető cikk” kapcsán minden olyan médium főszerkesztőjét, amely az említett cikket átveszi vagy hivatkozik rá, hétfőn feljelenti nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.

Egyúttal emlékeztetnek: a cikk szerint Magyar Péter az este folyamán kiskorú lányokat zaklatott, erőszakosan lépett fel velük szemben.

Az igazság az, hogy a szórakozóhelyen mintegy fél órát tartózkodott, ez idő alatt semmilyen atrocitás nem történt. Az estéről felvételek is készültek, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk, valamint az ott tartózkodó fiatalok közül is többen jelezték, szívesen tanúskodnak arról, hogy a cikk a történtekkel kapcsolatosan valótlanságokat állít

– közölte a párt.

Kapcsolódó

The post Magyar Péter: Olyan hazugságcunamiba kezdett a propaganda, amelyre már nem lehet legyinteni first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!